dinsdag 22 februari 2022

Cycling Europe: Matchmaking en experts aan het woord - 10 maart

Cycling Europe: Matchmaking en experts aan het woord - 10 maart

Bent u actief in de fietsindustrie en geïnteresseerd in onderwerpen als parkeersystemen voor fietsen, stedelijke ontwikkeling en fietstoerisme? Of zoekt u nieuwe zaken- en projectpartners? Volg dan elke donderdag in maart de online reeks Cycling Europe - Matchmaking en experts aan het woord. 

Dit evenement, georganiseerd met de hulp van Enterprise Europe Network, heeft als doel ondernemers uit de volgende velden met elkaar te verbinden:

Lees verder

Online presentatie marktrapport Canada, over voedselproductie en voedselverspilling

Bent u actief op het gebied van voedselproductie, voedselverspilling en/of afvalverwerking? En wilt u zakendoen in Canada? Meld u aan voor het webinar op 9 maart. Wij presenteren u dan het marktrapport 'Food and food waste management in Canada'.

Het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto heeft eind 2021 een studie laten uitvoeren naar het thema 'Food and food waste management in Canada'. Dit gebeurde in het kader van activiteiten op het gebied van circulaire economie. Deze studie heeft geleid tot een Engelstalig kansenrapport.

Lees verder

"Ons trottoir van olifantsgras en kratjes helpt duurzaam en circulair tegen wateroverlast"

Waste Works kwam met een duurzame, circulaire oplossing tegen wateroverlast: het buffertrottoir. Via het Versnellingshuis Nederland circulair! sloegen Waste Works en gemeente Zuidplas de handen ineen voor een pilot. "Zuidplas heeft wateropgaven en staat open voor nieuwe, duurzame oplossingen, dus het was een goede match."

Lees verder

Webinar European Innovation Council (EIC) Transition-beurs

Op 9 maart, van 15:00-16:00 organiseren we een webinar over de European Innovation Council (EIC) Transition beurs. De Transition is het instrument binnen de EIC gericht op het klaarstomen voor de markt van baanbrekende ideeën uit het lab.

Ondanks het budget van ongeveer € 130 miljoen, verwachten we een sterke competitie voor dit nieuwe instrument. We willen daarom potentiële deelnemers goed voorbereiden.

Lees verder

B2B matchmaking tijdens Sustainable Foodtech Solutions
Van 26 tot 29 april vindt matchmaking plaats tijdens het evenment Sustainable Foodtech Solutions voor ondernemers in de voedingsmiddelenbranche.
Lees verder