vrijdag 18 februari 2022

Belgen overspoeld met telefoonfraude

EMERCE
Belgen overspoeld met telefoonfraude
Sinds eind vorige week zijn in Belgiƫ honderdduizenden frauduleuze telefoonoproepen gedetecteerd. Dat zeggen telecomregulator BIPT en het Centrum voor Cybersecurity (CCB).
Lees verder

Nauwelijks groei e-commerce Walmart
De e-commerceverkopen van het Amerikaanse warenhuis Walmart stegen in het vierde kwartaal met slechts 1 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal van het vorige boekjaar.
Lees verder

Mogelijk dit jaar Pixel Notepad
De vouwbare smartphone Pixel Notepad komt mogelijk eind 2022 al op de markt, en voor een relatief lage prijs.
Lees verder

PayPlaza publiceert Android SDK
Het wordt binnenkort mogelijk om Android-telefoons en -tablets te gebruiken als ambulante kassa of als terminal in winkels. Hiertoe brengt PayPlaza een SDK uit.
Lees verder

Amazon opent bezorgcentrum in Antwerpen
Amazon wil eind dit jaar een eerste bezorgcentrum in Antwerpen openen. Het bedrijf doet dat om aan de toenemende vraag te voldoen en de capaciteit aan zijn bezorgnetwerk uit te breiden, meldt de Gazet van Antwerpen.
Lees verder

Bitcoindelvers verkopen munten en aandelen om rekeningen te betalen
Bitcoindelvers zijn bezig Bitcoin of hun aandelen te verkopen sinds november in prijs van de cryptomunt is gehalveerd en de inkomsten blijven dalen. Gegevens van analysebedrijf Glassnode laten zien dat delvers de munten niet langer vasthouden.
Lees verder

Dropbox presteert boven verwachting
Virtueel opslagbedrijf Dropbox heeft in het vierde kwartaal van 2021 boven verwachting gepresteerd.
Lees verder

Proximus tevreden over vierde kwartaal
Proximus sluit naar eigen zeggen een sterk vierde kwartaal af, met 53.000 extra mobiele postpaidkaarten, 15.000 extra internet- en 14.000 extra tv-abonnementen.
Lees verder

Leegloop vaste klanten Ziggo houdt aan
Ziggo heeft in heel 2021 60.000 internetklanten zien vertrekken. Alleen al in het laatste kwartaal waren dat er 15.500, zo blijkt uit gegevens van moeder Liberty Global. VodafoneZiggo zelf meldt een verlies van 35.000 internetklanten in 2021.
Lees verder