woensdag 9 februari 2022

Adyen verwerkte 300 miljard euro in vierde kwartaal

EMERCE
Adyen verwerkte 300 miljard euro in vierde kwartaal
Het Nederlandse Adyen verwerkte in het vierde kwartaal maar liefst 300 miljard euro aan betalingen, een stijging van 72 procent op jaarbasis. De netto-omzet van 556,5 miljoen steeg 47 procent op jaarbasis. Het handelsresultaat steeg ook tot 357 miljoen.
Lees verder

Adyen verwerkte 300 miljard euro in tweede helft 2021
Het Nederlandse Adyen verwerkte in de tweede helft van 2021 maar liefst 300 miljard euro aan betalingen, een stijging van 72 procent op jaarbasis. De netto-omzet van 556,5 miljoen steeg 47 procent op jaarbasis. Het handelsresultaat steeg ook tot 357 miljoen.
Lees verder

Galaxy Watch verbeterd met nieuwe update
Samsung kondigt een update aan voor de slimme horloges Galaxy Watch4 en Galaxy Watch4 Classic. Met onder meer verbeterde functies voor geavanceerde intervaltraining en een nieuw slaapcoachingsprogramma.
Lees verder

Italiaans onderzoek naar BTW afdracht Booking
Italiaanse aanklagers zijn een onderzoek gestart naar twee voormalige financiƫle directeuren van Booking.com in verband met beschuldigingen van onbetaalde belastingen door het reisbedrijf. De aanklagers hebben de hulp van de Nederlandse autoriteiten ingeschakeld, meldt Reuters.
Lees verder

Wehkamp breidt logistieke centrum fors uit
Wehkamp gaat haar logistieke centrum in Zwolle opnieuw uitbreiden. Dit jaar wordt nog eens 30.000 vierkante meter toegevoegd aan het bestaande centrum dat momenteel 110.000 vierkante telt, mede door de samenvoeging met Kleertjes.com.
Lees verder

Jumbo start in Antwerpen met leveringen aan Gorillas
De Antwerpse Jumbo is gestart met het leveren van boodschappen via flitsbezorger Gorillas. Klanten krijgen via de Gorillas-app binnen enkele minuten de boodschappen thuis geleverd. Het gaat om bekende A-merken, maar ook producten van de huislijn.
Lees verder

Home Shop Center Albert Heijn in Utrecht 'klaar voor groei'
Het Home Shop Center (HSC) van Albert Heijn in De Meern verhuist naar Utrecht. De nieuwe locatie van ruim 21.000 vierkante meter biedt meer ruimte voor groei en voldoet beter aan de duurzaamheidseisen die Albert Heijn stelt.
Lees verder

Overheid waarschuwde 361 niet-vitale bedrijven voor kwetsbare software
Het Digital Trust Center (DTC) van het ministerie van Economische Zaken heeft vorig jaar 361 niet-vitale bedrijven direct gewaarschuwd voor het gebruik van kwetsbare software of gelekte wachtwoorden.
Lees verder

Microsoft Defender Preview is live
Microsoft Defender Preview, een app en een dienst die belooft zowel Windows OS als Android-apparaten te beschermen, is nu live. Het is platformonafhankelijke versie van Windows Defender, dat standaard met Windows 10 en 11 wordt geleverd.
Lees verder