zaterdag 22 januari 2022

‘Vertraging goederenlevering uit China loopt op’

EMERCE
'Vertraging goederenlevering uit China loopt op'
Het is niet onwaarschijnlijk dat vanaf volgende maand leveringen uit China aan bijvoorbeeld webwinkels vertraagd raken. Dat komt dan voornamelijk door de Olympische Spelen en het Chinese nieuwjaar.
Lees verder

'Groeivertraging voor TikTok-eigenaar ByteDance'
TikTok-eigenaar ByteDance realiseerde vorig jaar nog altijd 70 procent groei tot ongeveer 58 miljard dollar. Maar de groei neemt wel af doordat China zijn regelgeving voor grote technologiebedrijven heeft aangescherpt.
Lees verder

Instagram test op beperkte schaal abonnementen
Instagram overweegt de introductie van betaalde abonnementen, waarvoor gebruikers 'exclusieve content' van populaire gebruikers zouden kunnen krijgen. De abonnementen zullen voorlopig alleen in de VS worden aangeboden.
Lees verder

Belgische crypto wallet NGRAVE haalt 5,2 miljoen euro op
De Belgische cryptowalletleverancier NGRAVE heeft in totaal 5,2 miljoen euro aan investeringen opgehaald onder leiding van twee investeringsbedrijven uit Dubai Woodstock en Morningstar Ventures.
Lees verder

Uitgaven aan beveiliging groeien tot 11 miljard euro in 2025
De groeiende dreiging van cyberaanvallen betekent dat veel bedrijven en organisaties zich beter moeten beveiligen. Vooral het MKB is onvoldoende voorbereid op cyberaanvallen. Dit blijkt uit een rapport van ING Research over de rol van IT-dienstverleners in cyberbeveiliging.
Lees verder

Amazon draait overzetting Duitse naar Nederlandse abonnementen terug
Nederlandse Amazon klanten die ongevraagd van een Duits naar een Nederlands abonnement waren overgezet krijgen hun Duitse abonnement uiterlijk 1 februari terug. De getroffen abonnees zijn donderdagavond hierover geïnformeerd.
Lees verder

Google in hoger beroep tegen Europese boete en tekent bezwaar aan tegen Amerikaanse zaak
Google gaat in hoger beroep tegen een boete van 2,4 miljard euro die de Europese Commissie in 2017 aan het bedrijf heeft opgelegd. Het gaat om de zaak waarbij Google zijn eigen prijsvergelijker Google Shopping voortrok in zijn zoekresultaten.
Lees verder

Google werkt toch weer aan AR bril
Google werkt achter gesloten deuren toch weer aan een nieuwe augmented reality-bril na het grotendeels mislukte Google Glass.
Lees verder

Infographic: Albert Heijn in 2021
Albert Heijn sluit het jaar af met 35 procent omzetgroei in e-commerce en een groei van AH Compact naar 50 steden. Het totale aantal winkels in Nederland en België ging voorbij de grens van 1100.
Lees verder