donderdag 13 januari 2022

Technologiebedrijf inSided overgenomen door Gainsight

EMERCE
Technologiebedrijf inSided overgenomen door Gainsight
Technologiebedrijf inSided uit Amsterdam is overgenomen door Gainsight. De leverancier van community engagement-software maakte geen overnamebedrag bekend, maar volgens een goed ingevoerde bron is er circa 75 miljoen euro betaald voor InSided.
Lees verder

Blauw Gras aan de slag voor BetCity
Blauw Gras gaat aan de slag voor online gokplatform BetCity. Het bureau wordt verantwoordelijk voor strategie en creatie, ondersteund door een aantal andere Ace agencies, waaronder Glasnost.
Lees verder

ACM waarschuwt voor afpersing Kabel-gigant.com
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor de agressieve verkoop- en incassopraktijk van Kabel-gigant.com. Dit bedrijf stuurt consumenten ongevraagd een pakketje met earpods of USB-kabels toe met het verzoek hiervoor te betalen. Consumenten worden vervolgens met betalingsherinneringen en aanmaningen onder druk gezet te betalen, hoewel zij nooit iets hebben besteld.
Lees verder

Vier jaar cel geƫist voor grootschalige fraude met cryptovaluta
Een 40-jarige man uit Deventer heeft voor de rechtbank in Zwolle vier jaar gevangenisstraf tegen zich horen eisen. De verdachte heeft zich volgens de officier van justitie schuldig gemaakt aan grootschalige fraude met virtuele valuta.
Lees verder

Kritiek op ongevraagde cryptominer bij antivirus software
Antivirusbedrijf Avira is onder vuur komen te liggen vanwege een cryptominer die aan zijn eigen antivirussoftware heeft toegevoegd. Eerder kreeg ook NortonLifeLock een lading kritiek over zich heen vanwege de toevoeging van een cryptominer.
Lees verder

Telecomaanbieders hebben moeite met Apple Private Relay VPN
De nieuwe Private Relay VPN die komt met iOS 15 via iCloud+ ligt in Europa onder vuur. Orange, T-Mobile, Vodafone en Telefonica zijn zelfs naar de Europese Commissie gestapt. Zij vragen om een verbod.
Lees verder

Tencent wil maker VR headsets overnemen
Internetreus Tencent voert naar verluidt overnamegesprekken met Black Shark. Dat Chinese bedrijf is opgericht door Xiaomi en ontwikkelt smartphones voor gamers. Het is de bedoeling dat het bedrijf VR-headsets voor Tencent gaat maken.
Lees verder

Bikkelhart nieuwste toevoeging aan digitaal bureaugroep 4NG
4NG neemt digitaal bureau Bikkelhart over. Het Amsterdamse bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van de digitale klantreis.
Lees verder

Technologiebedrijf Raybeam sluit zich aan bij Dept
Het Amerikaanse bedrijf Raybeam sluit zich aan bij Dept. Raybeam ontwikkelt op maat gemaakte datacentrische applicaties en software om merken als Google, eBay, Videoamp en Meta te helpen navigeren bij hun big data-uitdagingen.
Lees verder