Doorgaan naar hoofdcontent

Online consument overstag voor duurzaam shoppen

EMERCE
Online consument overstag voor duurzaam shoppen
De online consument ervaart weinig drempels meer om duurzamer, milieuvriendelijker inkopen te doen. Het web en apps lenen zich daar beter voor dan de fysieke retail.
Lees verder

Voor derde jaar geen fysieke gamebeurs E3
Voor het derde jaar heeft de Entertainment Software Assocation bekend gemaakt dat de bekende Electronic Entertainment Expo-gamebeurs ook dit jaar niet fysiek zal plaatsvinden. Er komt vermoedelijk wel een digitale versie, maar daarover is nog weinig bekend.
Lees verder

FarmVille-maker Zynga voor 12,7 miljard dollar verkocht aan Take Two
Take Two, het bedrijf achter Grand Theft Auto, neemt voor 12,7 miljard dollar het gamebedrijf Zynga over. Het is de grootste overname ooit in de gamingindustrie.
Lees verder

Klarna voert achteraf gespreid betalen in
In Zweden kan het al jaren en nu voert Klarna het ook in Nederland in: in drie rentevrije delen of achteraf binnen dertig dagen betalen zonder aanvullende kosten.
Lees verder

Millennials en gezinnen grootste klanten flitsbezorgers
Millennials en jonge gezinnen zijn de grootste klanten van flitsbezorgers in Nederland. Die bestellen overwegend dagelijks, wekelijks of meerdere keren per maand. Senioren die geen blootstelling aan corona willen, gebruiken de fietsbezorgers graag om niet naar de supermarkt te hoeven.
Lees verder

Brian Acton wordt interim CEO van Signal
Oprichter en CEO van berichtenapp Signal, Moxie Marlinspike, wordt tijdelijk vervangen door WhatsApp-medeoprichter Brian Acton.
Lees verder

fonQ lanceert eigen merk: by fonQ
Online woonwinkel fonQ lanceert vandaag een eigen merk: by fonQ. Het gaat om een 'verfrissende collectie' van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten.
Lees verder

JD.com opent one-stop shop Ochama in Rotterdam en Leiden
Voor de Chinese e-commercegiganat JD.com is het een primeur en deze doet zich voor in Nederland. In Rotterdam en Leiden is onder de naam Ochama een one-stop shop geopend, een soort Kijkshop maar dan met food en non-food waar je online bestellingen afhalen.
Lees verder

Roland Palmer wordt directeur Alibaba Group Nederland, VK en Scandinaviƫ
Roland Palmer wordt de nieuwe General Manager van Alibaba Group voor Nederland, Verenigd Koninkrijk en de Scadinavische landen. Hij neemt de rol over van David Lloyd, die recent het bedrijf heeft verlaten.
Lees verder