Doorgaan naar hoofdcontent

NOS rijdt online de Elfstedentocht

EMERCE
NOS rijdt online de Elfstedentocht
De NOS zendt morgen op NOS.nl de hele Elfstedentocht 'live' uit, synchroon aan wat er in de tijd van 25 jaar geleden op Nederland 1 werd uitgezonden, toen de laatste tocht werd gereden.
Lees verder

Podcast-onderneming groeit sterk in populariteit
Podcasts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Dit merkt de Kamer van Koophandel ook aan de inschrijvingen. Telde Nederland op 1 januari 2017 nog vijftien podcast-ondernemingen, op 1 december 2021 zijn waren dit er al 606.
Lees verder

BlackBerry waarschuwt voor einde oude BlackBerry-telefoons
Wie nog een oude BlackBerry gebruikt, dus zonder Android, kan hem vanaf morgen bij het oud vuil doen. Toestellen met BlackBerry OS 7.1 of eerder, evenals OS 10, kunnen dan mogelijk niet meer bellen of sms'en. Gebruikers kunnen ook problemen verwachten met wifi en apps zoals BlackBerry World en Desktop Manager.
Lees verder

Online omzet Jumbo naar 650 miljoen euro, adopteert CAO E-commerce
De omzet uit online activiteiten van Jumbo is in 2021 met 30 procent gegroeid en komt hierdoor uit op circa 650 miljoen euro, zo blijkt uit cijfers die de supermarkketen zojuist publiceerde.
Lees verder

Jumbo en Gorillas maken ook afspraken over gezamenlijke marketing
De overeenkomst die Jumbo en flitsbezorger Gorillas vandaag hebben aangekondigd bevat ook afspraken over het bundelen van marketingactiviteiten op het gebied van razendsnelle boodschappenbezorging. Jumbo en Gorillas zien kansen voor het uitbouwen van hun proposities voor de klant, het versterken van de digitale klantrelatie en mogelijk ook gezamenlijke locatieontwikkeling.
Lees verder

NFT marktplaats OpenSea weigert apenparodie
Marktplaats voor NFT's OpenSea verbiedt de handel in PHAYC- en Phunky Ape Yacht Club (of PAYC)-collecties. Dat zijn gespiegelde maar verder identieke versies van dure Bored Ape Yacht Club-avatars.
Lees verder

Huawei somber over 2022
Het Chinese Huawei verwacht dat de omzet in 2021 met bijna 30 procent is gedaald en is somber over 2022. Het bedrijf lijdt nog altijd sterk onder Amerikaanse sancties.
Lees verder

Olav Mol lanceert app voor live commentaar bij Formule 1
Formule 1-commentator Olav Mol wil volgend seizoen een app lanceren waarmee zijn live-commentaar tijdens de Formule-1 races precies tegelijk met de tv-uitzendingen te horen moet zijn. Dat vertelt hij aan De Telegraaf.
Lees verder

Tencent investeert in Britse mobiele bank Monzo
De Chinese techgigant Tencent verwerft voor honderd miljoen dollar een klein belang in Monzo, een in Engeland bekende mobiele internetbank.
Lees verder