Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerstukken ministerie van EZ: Antwoorden op Kamervragen over het Coalitieakkoord

Antwoorden op Kamervragen over het Coalitieakkoord
Minister Jetten (Klimaat en energie) geeft antwoord op vragen over het Coalitieakkoord. Het Tweede Kamerleden Van der Lee (GroenLinks), Nijboer (PvdA), Azarkan (DENK), Van der Plas (BBB), Van Raan (PvdD), Omtzigt (Omtzigt), Stoffer (SGP), Van Haga (Groep Van Haga), Tony van Dijck (PVV), Den Haan (Fractie Den Haan) en Dassen (Volt) hebben de vragen gesteld.
Lees verder

Uitstelbrief antwoorden op Kamervragen over bericht 'Afvalwaterinjectie in Twente gaat ondanks motie gewoon door'
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) meldt dat de antwoorden op vragen over het bericht 'Afvalwaterinjectie in Twente gaat ondanks motie gewoon door' later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Kröger (GroenLinks) heeft deze vragen gesteld.
Lees verder

Uitstelbrief antwoorden Kamervragen over de gevolgen van een uitspraak van het Europees Hof voor de energietaken van de Autoriteit Consument en Markt
Minister Jetten (EZK) meldt dat de antwoorden op de Kamervragen over de gevolgen van een uitspraak van het Europees Hof voor de energietaken van de Autoriteit Consument en Markt later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Kamerbrief over geannoteerde agenda informele Raad voor Concurrentievermogen van 31 januari en 1 februari
Minister Adriaansens informeert de Tweede Kamer over geannoteerde agenda informele Raad voor Concurrentievermogen van 31 januari en 1 februari.Een gelijke brief is tevens naar de Eerste Kamer verzonden.
Lees verder

Uitstelbrief antwoorden op Kamervragen over knelpunten in de biovergistingssector
Minister Jetten (Klimaat en Energie) meldt dat de antwoorden op vragen over knelpunten in de biovergistingssector later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Uitstelbrief antwoorden op Kamervragen over bericht 'Weer meer CO2-uitstoot veroorzaakt door biomassa'
Minister Jetten (Klimaat en Energie) meldt dat de antwoorden op vragen over het bericht 'Weer meer CO2-uitstoot veroorzaakt door biomassa' later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Leijten (SP) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over de doorrekening van het Coalitieakkoord
Minister Adriaansens (EZK) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op vragen over de doorrekening van het Coalitieakkoord
Lees verder

Bijlage bij Kamerbrief over antwoorden op vragen over de doorrekening van het Coalitieakkoord
Bijlage: Antwoorden CPB op Kamervragen over de analyse van het coalitieakkoord.
Lees verder

Beantwoording schriftelijk overleg informele Energieraad 21-22 januari
Minister Jetten (EZK) zendt de Tweede Kamer een reactie op de vragen naar aanleiding van het Schriftelijk Overleg over de informele Energieraad van 21-22 januari.
Lees verder