woensdag 19 januari 2022

Instabox koopt Noors bezorgbedrijf Porterbuddy

EMERCE
Instabox koopt Noors bezorgbedrijf Porterbuddy
Het moederbedrijf van pakketbezorger Red je Pakketje, Instabox, koopt in Noorwegen het bedrijf Porterbuddy zodat het ook daar actief wordt met thuisbezorging van online orders.
Lees verder

Brievenbussticker voortaan online aan/uit zetten
Vanaf 1 januari 2023 vindt de registratie van ieder huishouden om wel of geen reclamefolders te ontvangen digitaal plaats. Huishoudens kunnen hun voorkeur doorgeven en aanpassen via www.InMijnBus.nl. Hiermee verdwijnt de brievenbussticker uit het straatbeeld.
Lees verder

Nieuwe samenwerking tussen JD.com en Shopify
Het Chinese JD.com en het Canadese Shopify gaan een strategische samenwerking aan.
Lees verder

Marleen Smit nieuwe retail director voor Google Nederland
Marleen Smit treedt per 7 februari aan bij Google Nederland in Amsterdam. Smit stapt over van Heineken, waar zij de functie bekleedde van internationaal hoofd e-retail.
Lees verder

Nu ook website bol.com Franstalig
Bol.com lanceert vandaag zijn Franstalige website. Via de website krijgen Walen en Franstalige Brusselaars in hun eigen taal volledig toegang tot een miljoenenaanbod aan artikelen: van elektronica over huishoudmiddelen tot luxeproducten zoals parfums.
Lees verder

Rechter: Autoriteit Persoonsgegevens niet in gebreke in Google-zaak
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is niet in gebreke gebleven door niet zelf op te treden tegen Google na een handhavingsverzoek van de Consumentenbond. Dat oordeelde de rechter in een rechtszaak die door de Consumentenbond was aangespannen tegen de toezichthouder.
Lees verder

Almere schort plannen voor datacentercluster op
Almere wacht voorlopig met de aanleg van een nieuw datacentercluster van bijna tweehonderd hectare totdat er nationaal beleid komt. Dat meldt het FD.
Lees verder

Datacenter United stelt Bart Stevens aan als CIO
Datacenter United heeft Bart Stevens aangesteld als Chief Information Officer.
Lees verder

Thuiswinkel waarschuwt voor malafide Keukenbaron24.com
Thuiswinkel waarschuwt voor een malafide website keukenbaron24.com. Keukenbaron24.com is géén lid van Thuiswinkel.org en hanteert onterecht de Algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org.
Lees verder