donderdag 20 januari 2022

Crypto.com compenseert klanten na verlies Ethereum

EMERCE
Crypto.com compenseert klanten na verlies Ethereum
Crypto.com heeft sommige klanten na het verlies van miljoenen aan Ethereum gecompenseerd. Formeel wil het wisselkantoor nog altijd niet toegeven dat er geld is gestolen na een hack.
Lees verder

Dutch Founders Fund opent fonds van 62 miljoen euro
Het in Amsterdam gevestigde Dutch Founders Fund meldt vandaag dat het zijn tweede fonds heeft opgericht, waarmee ruim 60 miljoen aan durfkapitaal is opgehaald.
Lees verder

Drie op vijf Nederlanders gebruikt prijsvergelijkingsite
Nederlanders vinden het belangrijk om prijzen te vergelijken bij een online aankoop. 58 procent gebruikt daarom prijsvergelijkingsites. Kieskeurig.nl en Consumentenbond.nl zijn het meest populair. Dit blijkt uit de eerste editie van de Marketplace Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope en Hogeschool van Amsterdam onder bijna 7.000 Nederlanders.
Lees verder

Onthullingen BOOS alleen via YouTube
Het YouTube kanaal van BNNVARA's BOOS zal vandaag ongetwijfeld kijkcijferrecords gaan breken als om 16.00 uur de nu al veelbesproken aflevering over The Voice of Holland wordt klaargezet. De aflevering komt niet op televisie.
Lees verder

Democraten willen gerichte advertenties aan banden leggen
Een nieuw Amerikaans wetsvoorstel zou vergaande gevolgen kunnen hebben voor het online advertentielandschap en met name voor bedrijven als Facebook en Google.
Lees verder

Drie overnames voor het nieuwe Loyals Group
Loyals breidt uit en wordt een multidisciplinaire bureaugroep voor het middenbedrijf. De groep startte op 1 januari onder de naam Loyals Group en deed vorig jaar al twee overnames.
Lees verder

Half miljard abonnees voor muziekdiensten
Het aantal mensen dat zich abonneert op muziekstreamingdiensten blijft groeien. In het tweede kwartaal van 2021 waren er 523,9 miljoen mensen die zich op een muziekdienst hadden geabonneerd, een stijging van 26,4 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2020. Apple Music is goed voor 15 procent van de wereldwijde abo
Lees verder

Intel komt met Bitcoin mining chip
Intel ontwikkelt een energiezuinige Bitcoin mining chip genaamd Bonanza Mine. Deze zal worden getoond op de International Solid-State Circuits Conference (ISCC).
Lees verder

Thuisbezorgd.nl biedt restaurants biologisch afbreekbare verpakkingen op basis van zeewier
Voortaan zijn de biologisch afbreekbare producten van Notpla verkrijgbaar in de webshop van eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.
Lees verder