Doorgaan naar hoofdcontent

CES: PlayStation 5 krijgt exclusieve VR-bril

EMERCE
CES: PlayStation 5 krijgt exclusieve VR-bril
Sony brengt binnenkort een nieuwe VR-bril uit voor de PlayStation 5. De PlayStation VR2 krijgt een hogere resolutie dan zijn voorganger.
Lees verder

Google Pay nu beschikbaar op Samsung Galaxy Watch4 Series
Met de Samsung Galaxy Watch4 Series kan voortaan ook worden betaald, direct vanaf de pols. De nieuwste smartwatch van Samsung geeft toegang tot een uitgebreid ecosysteem van populaire Google-apps, waaronder Google Pay.
Lees verder

Fraudehelpdesk start campagne voor beveiliging WhatsApp
De Fraudehelpdesk start woensdag 5 januari een campagne om mensen aan te zetten de tweefactor-verificatie van WhatsApp te gebruiken. Dit helpt gebruikers te beschermen tegen overname van hun WhatsApp-account. Deze campagne wordt ondersteund door Meta, eigenaar van WhatsApp.
Lees verder

BuyBay en BCC samen in duurzaam retourmanagement
Elektronicaspeciaalzaak BCC besteed vanaf heden het retourmanagement uit aan specialist BuyBay. BuyBay verwerkt geretourneerde artikelen die niet helemaal nieuw meer zijn, en geeft deze producten een tweede leven.
Lees verder

Nieuwe ticket app moet culturele sector helpen
Sociaal app bureau Brthrs Agency lanceert de nieuwe ticketapp PassThru. Hiermee kunnen consumenten tickets, vouchers en reserveringen verzamelen.
Lees verder

Google koopt cyberbeveiliger Siemplify
Google heeft de Israƫlische online beveiliger Siemplify overgenomen. De techgigant zou zo'n 500 miljoen in contanten hebben neergeteld voor het bedrijf.
Lees verder

Misbruik adresgegevens KvK wordt moeilijker
Per 1 januari 2022 schermt de Kamer van Koophandel het woonadres in het Handelsregister af van eigenaren van eenmanszaken, vennoten van vof's en cv's, maten van maatschappen en bestuurders van verenigingen van eigenaars.
Lees verder

Reclame online gokken door het dak
Sinds de legalisering van de online kansspelmarkt per 1 oktober 2021 zijn reclamebestedingen van online gokbedrijven door het dak gegaan. Zo is er een gemiddelde verdubbeling te zien van de mediabestedingen van de onlinekansspel aanbieders sinds oktober vorig jaar, aldus DVJ Insights.
Lees verder

Google in Duitsland onder curatele
Het Duitse Bundeskartellamt heeft Google en zijn moederbedrijf Alphabet onder curatele geplaatst om de concurrentie beter te beschermen.
Lees verder