Doorgaan naar hoofdcontent

Webwinkel Vakdagen verhuizen weer naar de zomer

EMERCE
Webwinkel Vakdagen verhuizen weer naar de zomer
De Webwinkel Vakdagen, een beurs compleet gewijd aan e-commerce, worden komend jaar opnieuw in de zomer gehouden. Door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is besloten het tweedaagse evenement op te schuiven.
Lees verder

Consument beter beschermd tegen misleiding met prijsverminderingsacties
Het kabinet komt met regels een einde te maken aan misleiding met prijsverminderingsacties. De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Blok van Economische Zaken en Klimaat om hiervoor concepregelgeving op te stellen.
Lees verder

Universiteit Twente en TNO werken samen aan robotica en cyberveiligheid
De Universiteit Twente (UT) en onderzoeksorganisatie TNO verstevigen hun samenwerking. Er worden gezamenlijke programma's ontwikkeld op drie thema's: robotica, cyberbeveiliging en intelligent diagnostics.
Lees verder

'Einde grote chiptekorten in zicht'
De grootste tekorten aan computerchips ebben in de tweede helft van 2022 weg, aldus de president van de centrale bank in Taiwan.
Lees verder

Boekingsapp tennis- en padelbanen vangt 56 miljoen
Het Europees werkende online boekingskantoor voor tennis- en padelbanen Playtomic haalt 56 miljoen euro venture capital op.
Lees verder

Westlandse Bol.com is geen succes
De Westlandse 'Bol.com'. De meeste winkeliers die bij het platform aangesloten zijn, hebben nog nul bestellingen via de lokale winkelstraat binnengekregen, meldt Omroep West.
Lees verder

PostNL schaalt vanwege corona verder op
PostNL zet alle zeilen bij om ook de komende weken alle post en pakketten tijdig te kunnen bezorgen. Het bedrijf neemt extra aatregelen in verband met de nieuwe lockdown tot half januari verlengd om de extra drukte op te kunnen vangen.
Lees verder

KesselsKramer wil iets vaags digitaal
Het dwarse communicatiebureau KesselsKramer kondigde maandag twee digitale bureaus aan, maar wat die nou precies gaan doen, weten ze blijkbaar zelf nog niet. kesselskramer.digital en HolyPony.io zijn volgens het bepaald niet heldere persbericht 'twee kanten van dezelfde bitcoin, met ieder een totaal ander doel'.
Lees verder

Amsterdam start nieuwe proef met slimme laadpalen
In tien wijken op 126 laadpunten in Amsterdam wordt tot eind zomer 2022 getest met een flexibele oplaadsnelheid voor elektrische auto's. De gemeente Amsterdam, Liander, Heijmans, Vattenfall, de Hogeschool van Amsterdam en ElaadNL onderzoeken daarmee hoe energie in het elektriciteitsnet op een efficiƫnte manier verdeeld kan worden over de op te laden auto's.
Lees verder