Doorgaan naar hoofdcontent

Provincie Noord-Holland stelt eerste datacenterstrategie van Nederland op

EMERCE
Provincie Noord-Holland stelt eerste datacenterstrategie van Nederland op
Noord-Holland wil het meest duurzame en innovatieve datacenterknooppunt van Europa worden en stelt daarom hoge eisen aan de komst van nieuwe datacenters. De provincie heeft een concept-datacenterstrategie gepresenteerd.
Lees verder

DuckDuckGo werkt aan een privacygerichte desktopbrowser
DuckDuckGo, het bedrijf dat vooral bekend staat om zijn privacygerichte zoekmachine, werkt aan een desktopbrowser.
Lees verder

Illegaal vuurwerk wordt zelfs via TikTok aangeboden
Zelfs via TikTok wordt illegaal vuurwerk aangeboden. Dinsdag heeft de politie in een woning aan de Alpenpad in Utrecht een forse hoeveelheid zelf gefabriceerd vuurwerk in beslag genomen.
Lees verder

Senseo en L'OR Espresso gaan verder met Somention als social bureau
Koffiemerken Senseo en L'OR Espresso, beiden onderdeel van Jacobs Douwe Egberts Retail Nederland, kiezen voor Somention als social media bureau.
Lees verder

500 elektrische deelfietsen nu beschikbaar in Rotterdam
VAIMOO, het van oorsprong Italiaanse bedrijf dat in 2019 de e-bike deeldienst in Rotterdam overnam, heeft nu 500 elektrische deelfietsen in de havenstad.
Lees verder

Techonomy integreert alle activiteiten onder één merk
Het in Eindhoven gevestigde digitaal adviesbureau Techonomy, gaat in 2022 met al haar activiteiten onder dezelfde merknaam opereren. De video- en contentproductie activiteiten, de esports/gaming activiteiten en de sportmarketing activiteiten waren in de markt bekend onder de afzonderlijke namen Create5 en SportsCloud. Deze gaan nu verder onder de naam Techonomy.
Lees verder

NPO en Talpa Nederlands grootste radiostreamers
De Publieke Omroep en Talpa hebben beiden elk vier zenders in de top tien van meest beluisterde streaming radiozenders. Als exploitant is Talpa met afstand de allergrootste, met een marktaandeel van tachtig procent.
Lees verder

Maandag 20 december drukste pakketdag van 2021
Niet Black Friday, Sinterklaas of Cyber Monday gaat de boeken in als drukste dag bij pakketvervoerders in 2021. Dat wordt de 'gewone' maandag 20 december, met maar liefst 264 procent meer pakketten dan normaal.
Lees verder

De Kringwinkel en bpost openen eerste van reeks nieuwe afhaalpunten
De Kringwinkel Maasland opent in de filialen Maasmechelen en Maaseik de eerste bpost Pakjespunten. Voortaan kunnen klanten nu ook in De Kringwinkel pakjes verzenden en afhalen.
Lees verder