Doorgaan naar hoofdcontent

Massaproductie autonome Jidu Auto begint in 2023

EMERCE
Massaproductie autonome Jidu Auto begint in 2023
Baidu wil vanaf 2023 zijn autonome Jidu Auto gaan produceren. Jidu, een joint venture van de Chinese techgigant Baidu en de Chinese autofabrikant Geely, werkt aan elektrische auto's met autonomie niveau vier, waarbij geen menselijke interactie meer vereist is.
Lees verder

2021: De nieuwe gezichten van Amazon, bol.com en Google
In 2021 werd duidelijk waarin een platform zich onderscheidt van een webwinkel. Voor partijen als Amazon, bol.com en Google wordt dat komend jaar alleen maar uitgesprokener.
Lees verder

Nog meer afzeggingen voor CES 2022
Hardwarefabrikanten AMD en MSI trekken zich terug uit CES 2022, dat volgende week in Las Vegas plaatsvindt. De lijst met afzeggingen voor de grote beurs voor consumentenelektronica is daarmee nog langer geworden. Een dezer dagen haakte ook Microsoft af.
Lees verder

Massaclaim tegen Salesforce en Oracle wegens overtreden AVG sneuvelt in rechtbank
The Privacy Collective (TPC) is in de zaak tegen tegen Oracle en Salesforce door de rechtbank vandaag niet-ontvankelijk verklaard. Het collectief stelt dat beide bedrijven de privacy van 10 miljoen Nederlandse internetgebruikers hebben geschonden. Er wordt een schadevergoeding van in totaal 11 miljard euro gevorderd op grond van de Wet afwikkeling Massaschade in collectieve actie (WAMCA).
Lees verder

Lagere omzet voor Didi Global door regelgeving
De Chinese Uber-rivaal Didi Global rapporteerde woensdag een 1,7 procent lagere omzet in het derde kwartaal vanwege strengere regelgeving.
Lees verder

2021: het Jaar van de NFT
Even voor kerst ging het eerste sms'je ter wereld onder de hamer in Frankrijk. Het bericht met de tekst 'Fijne Kerst!', dat in 1992 werd verstuurd naar de toenmalige directeur van Vodafone, is verkocht als non-fungible token (NFT). 2021 werd het jaar waarin de NFT definitief doorbrak. Het aantal wereldwijde zoekopdrachten op Google naar de term NFT heeft volgens Google Trends voor het eerst de term crypto overtroffen.
Lees verder

LG lanceert receptendienst in VS
LG breidt in de VS het aanbod van slimme keukenapparatuur uit. Bijzonder daarbij is dat klanten met behulp van de nieuwe ThinQ Recipe-app en dienst duizenden recepten kunnen bestellen bij warenhuis Walmart of Amazon Fresh.
Lees verder

Rechter verwerpt klachten LinkedIn adverteerders
Een klacht over misleidende cijfers die LinkedIn aan adverteerders heeft verstrekt is door een Californische rechter ongegrond verklaard. LinkedIn zou hebben gelogen over het aantal keren dat video's op het platform werden bekeken.
Lees verder

Online boodschappen in Duitsland komt nog niet echt van de grond
De Duitse consument bestelt online graag mode, elektronica of reizen. Maar volgens een recent onderzoek van het marktonderzoeksbureau NielsenIQ lukt het niet echt met online boodschappen.
Lees verder