dinsdag 14 december 2021

Getir maakt kerstcommercial

EMERCE
Getir maakt kerstcommercial
De Turkse flitsbezorger Getir zendt in Engeland tv-commercials uit rondom het thema kerstmis.
Lees verder

Android-games zijn vanaf volgend jaar ook op Windows-pc's te spelen
Google gaat volgend jaar Android-games aanbieden op Windows. Hiervoor wordt een speciale app ontwikkeld waarmee het mogelijk wordt om games van Google Play te spelen.
Lees verder

Voormalig Amazon-topman naar Recharge.com
David Lindheimer is benoemd tot Chief Product and Technology officer bij het Nederlandse Recharge.com, gespecialiseerd in het online opladen van prepaidkaarten.
Lees verder

Jumbo opent in Eindhoven zestiende thuisbezorglocatie
Vandaag opent Jumbo Supermarkten in Eindhoven alweer haar zestiende thuisbezorghub. Vanuit deze nieuwe distributielocatie aan de Kanaaldijk-Noord 125, zullen online bestelde boodschappen via jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd worden bij klanten in de regio Brabant-Zuidoost en (Noord) Limburg.
Lees verder

Nieuwe kapitaalinjectie voor designmarktplaats Whoppah.com
Whoppah heeft 2,5 miljoen groeigeld opgehaald bij bestaande en nieuwe aandeelhouders.
Lees verder

Blendle viert schrijvers en uitgevers met Awards
Tot het einde van het jaar reikt Blendle elke week een Blendle Award uit om het journalistieke werk van aangesloten titels te vieren.
Lees verder

Vijf en negen maanden cel voor Nederlands brein achter Cyberbunker
De Nederlander Herman Johan Verwoert-Derksen alias Xennt, het brein achter een bulletproofhoster in een oude NAVO bunker in het Duitse Traben-Trarbach, heeft een celstraf van vijf jaar en negen maanden gekregen. Zes andere verdachten kregen verschillende celstraffen, variërend van tussen twee jaar een vier maanden en vier jaar en drie maanden.
Lees verder

Actie in gemeentehuis Zeewolde tegen datacenter
Activisten van Extinction Rebellion hebben vanochtend korte tijd in het gemeentehuis van Zeewolde actiegevoerd tegen de komst van het grote datacenter van Meta (Facebook). De gemeenteraad stemt donderdag over de komst van het datacenter.
Lees verder

Time: Elon Musk persoon van het jaar
Elon Musk is door het Amerikaanse tijdschrift Time uitgeroepen tot persoon van het jaar. De topman van Tesla en ruimtevaartbedrijf SpaceX krijgt die titel vanwege de enorme invloed die hij wereldwijd uitoefent.
Lees verder