woensdag 15 december 2021

Amsterdam West wil magazijnpunt van flitsbezorgers sluiten

EMERCE
Amsterdam West wil magazijnpunt van flitsbezorgers sluiten
Bewoners van de Fagelstraat in West zijn zeer te spreken over de actie die het stadsdeel tegen het magazijnpunt van flitsbezorgers heeft ondernomen. Het bewuste magazijn gaat vermoedelijk dicht.
Lees verder

Ksa: controleer registraties spelers in oktober
De Kansspelautoriteit (Ksa) roept aanbieders van online kansspelen, speelautomaten en speelcasino's op alle registraties van spelers te controleren die gedaan zijn tussen 2 en 20 oktober 2021.
Lees verder

Bol.com meeste uitgaven offline advertenties rondom Sinterklaas: 5,3 miljoen euro
Rondom Sinterklaas is ook in 2021 door bedrijven ruim besteed aan advertenties: meer dan 24,5 miljoen euro. Bol.com staat hierbij verreweg bovenaan; de webgigant heeft bijna 5,3 miljoen euro uitgegeven aan offline advertenties (op radio, tv, bladen en buitenreclame), zo blijkt uit onderzoek naar deze bruto mediabestedingen van monitoring bedrijf Adfact.
Lees verder

De Bijenkorf in zee met pakketbezorger Instabox
Pakketbezorger Instabox gaat in zee met De Bijenkorf. . Online klanten van De Bijenkorf kunnen hierdoor voortaan kiezen voor snelle en fossielvrije pakketbezorging.
Lees verder

Bankfraudeurs vaker hekend in Opsporing Verzocht
De aandacht voor bankfraudeurs in Opsporing Verzocht betaalt zich uit. Bijna één op de twee fraudeurs wordt dankzij onze beelden bij het pinnen met een gestolen bankpas herkend.
Lees verder

Google vormt nieuw AR team
Google lijkt te werken aan een Augmented Reality OS voor een niet-gespecificeerd innovatief AR-apparaat.
Lees verder

Directie Ocean Outdoor stapt op
Per 1 januari 2022 treden Erwin Versluijs en Meindert van den Heuvel terug als directeuren van Ocean Outdoor Nederland, het bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale buitenreclame.
Lees verder

Sector blij met digitale ambities van het kabinet
Dutch Datacenter Association (DDA) en de Fiber Carrier Association (FCA) reageren positief op het regeerakkoord. De stappen die de coalitie zet zijn ambitieus in het licht van de grote impact en de snelle veranderingen. Wel mist een bewindspersoon die als digitale regisseur de lijnen uitzet.
Lees verder

Nederlandse gameontwikkelaar Lucky Kat in Zweedse handen
Het Zweedse Fragbite Group heeft de Nederlandse gameontwikkelaar Lucky Kat overgenomen voor 18 miljoen euro. De ontwikkelaar, bekend van de game Panzerdogs, wordt een interne gamestudio binnen Fragbite Group.
Lees verder