Doorgaan naar hoofdcontent

Webwinkel Lef Living past Duitse website aan

EMERCE
Webwinkel Lef Living past Duitse website aan
Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft webwinkel Lef Living verzocht de informatie op haar Duitse website aan te vullen om zo Duitse consumenten beter te informeren over onder meer verzendkosten.
Lees verder

Waals kabelnet mogelijk in handen van Orange Belgium
Orange Belgium mag exclusief onderhandelen met Nethys om Voo in te lijven, het Waalse kabelnetwerk.
Lees verder

Hostingbedrijf GoDaddy meldt datalek
Hostingbedrijf GoDaddy heeft een datalek gemeld bij Amerikaanse financiƫle toezichthouders en waarschuwt dat gegevens van 1,2 miljoen klanten mogelijk op straat liggen.
Lees verder

Lush sluit alle socialaccounts, want gevaarlijk
Cosmeticawinkel Lush trekt zich per vrijdag 26 november terug van alle consumentgerichte socialmedia omdat het er een gevaarlijk, stinkend open riool is waar het merk zich niet mee wil associƫren.
Lees verder

Niantic haalt 300 miljoen groeigeld op
Het mobiele augmented reality-spellenplatform Niantic Labs heeft nieuw groeikapitaal weten aan te trekken ter waarde van 300 miljoen dollar.
Lees verder

JOI Gaming nieuwe vergunninghouder online kansspelen
Voor het eerst sinds de start van legaal online gokken heeft de Kansspelautoriteit een nieuwe vergunning verleend aan het Maltese JOI Gaming Limited.
Lees verder

Stripe brengt fysieke betaalterminal naar Nederland
Betaalbedrijf Stripe rolt zijn fysieke betaalterminal verder uit over Europa en deze belandt daarmee ook in Nederland.
Lees verder

'Eigenaar duwt Wehkamp naar beursgang'
Grootaandeelhouder Apax wil van zijn deelneming in Wehkamp af. Pogingen om het warenhuis privaat door te verkopen slaagden niet, dus zou het bedrijf uit Zwolle een beursgang onderzoeken.
Lees verder

Medische drones, apps en digitale zorgassistenten op Emerce Health
2021 is het jaar waarin COVID 19 niet wilde verdwijnen, ondanks massale vaccinaties. Wederom dreigde afgelopen weken weer een zorginfarct als gevolg van de toeloop van coronapatienten. Wat zijn de mogelijkheden om door middel van digital health crises in de beschikbaarheid van zorg op te vangen? Annemarie Johannes, Hans Mekenkamp en Michel van Velde van resp. Anne4Care, OncoNext en OneShoe praten er over op Emerce Health op 7 december.
Lees verder