Doorgaan naar hoofdcontent

Stoov nieuwe aanvoerder CrossBorder Top 30

EMERCE
Stoov nieuwe aanvoerder CrossBorder Top 30
Stoov is de online verkoper die het hardst is gegroeid over de grens. Dat werd dinsdag bekend gemaakt tijdens het CrossBorder Event. Het bedrijf voert de CrossBorder Top 30 aan, gevolgd door On That Ass en Laudermarke.
Lees verder

Binnenkort vingerafdruksensor voor betalingen auto's Mercedes
Mercedes-rijders in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland kunnen binnenkort betalingen in de auto voor goederen en diensten autoriseren met behulp van een vingerafdruksensor in het dashboard van hun voertuig.
Lees verder

Baidu presteert beter dan verwacht
Baidu, het Chinese Google, meldde woensdag een beter dan verwachte kwartaalomzet en aangepaste winst, geholpen door een sterkere vraag naar zijn kunstmatige intelligentie (AI) en cloudproducten.
Lees verder

HvA start nieuwe master Urban Technology
De Hogeschool van Amsterdam start volgend studiejaar met de nieuwe, eenjarige voltijd masteropleiding Urban Technology.
Lees verder

Twintig onderscheidingen voor Dept bij Lovie Awards
Dept heeft twintig onderscheidingen binnengesleept bij de Lovie Awards, de meest prestigieuze prijs voor digitaal werk in Europa.
Lees verder

Vermoedelijk geen digitaal ministerie in Duitse federale regering
In de nieuwe Duitse federale regering zal waarschijnlijk geen onafhankelijk digitaal ministerie komen. Dat meldt het Handelsblatt, dat verwijst naar bronnen die bekend zijn met de onderhandelingen.
Lees verder

Apple start reparatieprogramma voor eindgebruikers
Apple heeft het Self Service Repair programma aangekondigd, waarmee klanten die hun eigen reparaties kunnen uitvoeren, toegang krijgen tot originele onderdelen en gereedschappen van Apple.
Lees verder

Entopic valt in handen van Intracto Group
Entopic, één van de grootste Nederlandse contentbureaus, wordt onderdeel van Intracto Group, dat bezig met een rebranding tot iO. De oprichters verlaten hun bedrijf.
Lees verder

LinkedIn experimenteert stilletjes met productpagina's
LinkedIn experimenteert in een vroeg stadium met productpagina's als aanvulling op pagina's rond bijvoorbeeld reisbestemmingen en restaurants.
Lees verder