dinsdag 9 november 2021

Operationeel directeur VolkerWessels gaat gevecht aan met Booking.com

EMERCE
Operationeel directeur VolkerWessels gaat gevecht aan met Booking.com
De operationeel directeur van bouwbedrijf VolkerWessels, Paul Bekhuis, lanceert over enkele weken boekingsplatform Scuttlr.nl, als tegenhanger van Booking.com. Het gaat om een Nederlandse variant van het reeds bestaande Scuttlr.com.
Lees verder

Kinderkleding CoolCat nu ook via Zalando
De kinderkleding van CoolCat in maat 110 t/m 176 is sinds vorige week óók verkrijgbaar bij Zalando. In eerste instantie alleen in Nederland, maar uitbreiding via Zalando naar België en Duitsland staat voor komend jaar op de planning.
Lees verder

Huizenplatform Cirkl verandert naam in Cribb
Woningplatform Cirkl moet door wat het noemt een 'onvoorzien merkenrechtelijk dispuut' haar naam wijzigen in Cribb. De site was nog maar net in de lucht.
Lees verder

Ondanks cyberaanval blijft MediaMarkt open, webwinkel niet getroffen
Mediamarkt is getroffen door een grote ransomware aanval. Alle winkelvestigingen, waaronder die Nederland, België en Duitsland, kunnen geen bestellingen meer aannemen of retouren in ontvangst nemen. Dit blijkt uit interne e-mails die door RTL Nieuws zijn ingezien.
Lees verder

Game Rollic helpt Zynga aan goede cijfers
De kwartaalresultaten van gamebedrijf Zynga overtroffen maandag nabeurs de verwachtingen van analisten, mede dankzij de prestaties van games als Rollic en sterke advertentie-inkomsten.
Lees verder

Amazon gebruikers kunnen volgend jaar betalen met PayPal-app Venmo
Vanaf volgend jaar kunnen Amazon gebruikers aan de kassa betalen met Venmo, een soort Tikkie van PayPal. Dat maakte het Amerikaanse bedrijf maandag bekend bij de kwartaalcijfers.
Lees verder

PostNL neemt belang in online foodmarktplaats VersTrade
PostNL stapt in als minderheidsaandeelhouder in de online foodmarktplaats VersTrade die foodprofessionals verbindt aan grote en kleine fabrikanten van levensmiddelen en dranken. Door deze samenwerking kan VersTrade nog meer aanbieders toevoegen aan zijn platform.
Lees verder

Nieuwe directeur voor houtshop Gadero
Hugo Kok is per begin november in dienst als algemeen directeur van online houthandel Gadero.
Lees verder

Lenovo laptop krijgt tweede scherm
Binnenkort te koop: een Lenovo-laptop met breedbeeldscherm en een tweede scherm naast het toetsenbord. Daarop kun je notities maken met een stylus.
Lees verder