maandag 1 november 2021

Meer details bekend over slim horloge Facebook

EMERCE
Meer details bekend over slim horloge Facebook
Facebook lijkt een slimme horloge op de markt de willen brengen. De eerste foto's van het product dat Milan gaat heten zijn inmiddels op straat beland.
Lees verder

Emerce Financials: 'De roaring twenties komen er nog niet aan'
Hoofdeconoom Luc Aben van Van Lanschot vergelijkt de coronacrisis met het vallen van een atoombom. 'Je ziet een verblindend licht, waarna de straling nog lang na-ijlt. In het begin is er geen transparantie. Maar dan zie je toch al gauw dat de digitalisering een versnelling doormaakt en de consument op de digitale trein springt.'
Lees verder

Celstraf voor Marktplaats-oplichters
Een 29-jarige man uit Oosterwolde is vorige week voor het oplichten van tachtig mensen via Marktplaats een celstraf van een jaar opgelegd. De helft hiervan is voorwaardelijk. Zijn 32-jarige neef uit Hoogeveen kreeg een half jaar cel.
Lees verder

Tripadvisor heeft in 2020 1 miljoen frauduleuze beoordelingen verwijderd
Reisplatform Tripadvisor heeft vorig jaar 1 miljoen beoordelingen - 3,6 procent van het totaal - verwijderd omdat ze als frauduleus werden aangemerkt. Dat blijkt uit het jaarlijkse transparantierapport.
Lees verder

FedEx Express introduceert herbruikbare verpakkingen
FedEx Express, dochteronderneming van FedEx Corp, biedt vanaf nu zijn FedEx Reusable Paks aan. Deze herbruikbare verpakkingen vormen een duurzamere optie voor het terugsturen van e-commercezendingen.
Lees verder

Nieuwe CEO bol.com neemt roer over
Margaret Versteden is vanaf vandaag de nieuwe CEO van bol.com. Ze heeft het roer overgenomen van Huub Vermeulen.
Lees verder

Coolblue opent eerste West-Vlaamse winkel
Vrijdag opende Coolblue een winkel in het Vlaamse Kuurne bij Kortrijk. Het is de zesde Belgische winkel voor Coolblue, en de achttiende in totaal.
Lees verder

Welkom Energie nu ook failliet
Het geplaagde energiebedrijf Welkom Energie uit Almere, dat stroom en gas via het internet verkocht, is vrijdag failliet verklaard, luttele dagen nadat de ACM de leveringsvergunning had ingetrokken.
Lees verder

Belgische start-up DESelect haalt 5,5 miljoen dollar op
DESelect, een Belgische start-up die marketingsoftware bouwt voor het Salesforce platform, heeft vijf miljoen dollar opgehaald bij het Amerikaanse investeringsfonds Adjacent.
Lees verder