Doorgaan naar hoofdcontent

IBC2021 gaat door ondanks maatregelen

EMERCE
IBC2021 gaat door ondanks maatregelen
De grote beurs voor omroeptechnologie IBC2021, begin december in de Amsterdamse RAI, gaat ondanks de vrijdag afgekondigde coronamaatregelen gewoon door.
Lees verder

Google Cloud-storing legt vele diensten plat
Onder andere Spotify, Snapchat, Discord en Marktplaats werden gisteravond getroffen door een grote storing van Google Cloud. De websites waren enige tijd onbereikbaar.
Lees verder

'Amazon opent 260 supermarkten in het Verenigd Koninkrijk'
Amazon zou gedetailleerde plannen hebben om de Britse supermarktsector te veroveren. De komende drie jaar moeten honderden kassaloze supermarkten in het VK worden geopend.
Lees verder

Debora de Roos nieuwe directeur marketing van Corendon
Debora de Roos wordt de nieuwe directeur marketing van Corendon. Zowel de marketingactiviteiten voor de touroperator, airline als de hotels […]
Lees verder

Miljoen abonnementen e-mailnieuwsbrieven Substack
Het publicatieplatform voor e-mailnieuwsbrieven Substack heeft aangesloten schrijvers geholpen aan het miljoenste betaalde abonnement op hun werken.
Lees verder

Banken maken zich zorgen over stijging digitale fraude, schade nu al hoger dan in 2020
De totale schade als gevolg van phishing (6,1 miljoen euro) en bankhelpdeskfraude (16,5 miljoen euro) kwam in de eerste zes maanden van 2021 alleen al uit op ruim 22,5 miljoen euro. De schade door fraude en oplichting in het betalingsverkeer loopt daarmee verder op naar een zorgwekkend hoog niveau. De totale schade van deze fraudevormen bedroeg in heel 2020 39,5 miljoen euro.
Lees verder

Veilingsite Catawiki zoekt 190 extra personeelsleden
Veilingsite Catawiki is op zoek naar 190 nieuwe medewerkers voor verdere groei in Europa. Daarnaast wil het bedrijf de Aziatische markt veroveren.
Lees verder

20 miljoen voor gespreid betalen in webshops
Fintechbedrijf Spraypay, een Nederlands betaalplatform dat gespreid betalen in webshops mogelijk maakt, 20 miljoen euro opgehaald bij het Duitse investeringsfonds nordIX.
Lees verder

Lyft en Motional starten autonome taxidienst in Las Vegas
Lyft en Motional, een joint venture van Aptiv en Hyundai, willen in 2023 in Las Vegas een autonome taxidienst lanceren.
Lees verder