Doorgaan naar hoofdcontent

blowUP media lanceert LED-scherm voor multi-product advertising

EMERCE
blowUP media lanceert LED-scherm voor multi-product advertising
blowUP media lanceert in Hoog Catharijne in Utrecht wederom een bijzonder LED scherm. The Emerald, het grootformaat vierzijdige digitale LED scherm van bijna 60 m2 komt vanuit het plafond in het shopping center naar beneden.
Lees verder

Meta (Facebook) vestigt datacenter in Zeewolde
Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp, bouwt het nieuwe hyperscale datacenter in Zeewolde. Het bedrijf en de gemeente hebben dat woensdagochtend bekendgemaakt.
Lees verder

Sleeswijk-Holstein omarmt opensource
De Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein wil alle Microsoft Office-software binnen vier jaar uitfaseren en vervangen door opensource software. De keuze is gevallen op LibreOffice en browsersoftware. Alle Windows-computers gaan daarnaast op Linux draaien.
Lees verder

TikTok naar smart tv's in VS en Canada
TikTok-moederbedrijf ByteDance brengt zijn populaire platform voor het delen van video's naar smart-tv's en streamingapparaten in de VS en Canada.
Lees verder

Gele Flamingo lanceert Engelstalige webshop
De Gele Flamingo, een Belgische online retailer gespecialiseerd in baby- en kinderspullen, heeft een Engelstalige webshop gelanceerd.
Lees verder

Slingshot Ventures start nieuw investeringsfonds
Venture Capitalist Slingshot Ventures is een nieuw fonds gestart, waarvoor reeds ruim 50 miljoen euro investeringskapitaal is opgehaald. Hiermee is de fondsgrootte al bijna net zo groot als het vorige Slingshot fonds uit 2017, met een waarde van 64 miljoen euro.
Lees verder

Regels van-voor prijzen straks duidelijker
Medio 2022 worden er nieuwe regels voor prijsaanbiedingen van kracht. De 'van' prijs – ook wel referentieprijs waartegen de 'voor' prijs wordt afgezet – moet de laagste prijs zijn die de handelaar 30 dagen voorafgaand aan de aanbieding heeft gevoerd. Dit is bedoeld om te voorkomen dat bedrijven voor de prijsaanbieding heel kort een hoge prijs in de markt zetten en daarmee het prijsvoordeel voor consumenten te gunstig voorspiegelen.
Lees verder

Franse ministers willen boycot webwinkel Wish
Verschillende Franse ministers hebben een gemeenschappelijke verklaring uitgegeven waarin ze de belangrijkste zoekmachines en vergelijkingsapps die in Frankrijk actief zijn, oproepen om de Chinese webwinkel Wish te verbergen in de zoekresultaten. Via de Chinese marktplaats worden veel namaakartikelen aangeboden.
Lees verder

Uber gedwongen te stoppen in Brussel
Uber zal vanaf vrijdagavond geen klanten meer mogen vervoeren in Brussel. Niet eerder dan dat de chauffeurs over de juiste vergunning beschikken.
Lees verder