Doorgaan naar hoofdcontent

B2B Digital: Geen winkel, wel een balie

EMERCE
B2B Digital: Geen winkel, wel een balie
"We zijn geen winkel, we zijn een balie". Algemeen directeur Pim Pernot maakt graag duidelijk waarin InstallatieBalie.nl verschilt. Online, maar wel met een fysieke balie.
Lees verder

Dataverbruikrecord op GigaNet na invoering gedeeltelijke lockdown
Klanten van VodafoneZiggo hebben op zondag 14 november voor een record aan dataverbruik gezorgd op het vaste netwerk: nooit eerder vonden er zoveel videostreams en ander downloadverkeer tegelijk plaats. Hiermee sneuvelt het vorige record van afgelopen februari.
Lees verder

Thuisbezorgen Albert Heijn naar 1 miljoen huishoudens
De opening van een nieuw Home Shop Center en de uitbreiding van in Belgiƫ hebben ervoor gezorgd dat honderdduizenden nieuwe huishoudens in Nederland en Belgiƫ vanaf deze week bij Albert Heijn de boodschappen kunnen laten thuisbezorgen.
Lees verder

Podcasts regionale omroepen beschikbaar via NPO
De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zet een selectie van podcasts van de regionele publieke omroepen door naar de landelijke sites en apps Radio 1 en Luister-app.
Lees verder

Bol.com wil aantal Select-abonnees verdubbelen
Abonnees van bol.coms klantenprogramma Select geven elk gemiddeld jaarlijks tweehonderd euro meer uit dan anderen. Het handelsplatform wil daarom het aantal abonnees verdubbelen.
Lees verder

50 megapixel camera in budgetmodel Oppo
Het is de jongste budgetsmartphone van Oppo, maar op de camera is niet bezuinigd: dat is gelijk een 50 megapixel-model.
Lees verder

Ksa onderzoekt 25 mogelijk illegale kansspelwebsites
De Kansspelautoriteit (Ksa) gaat 25 kansspelwebsites onderzoeken die mogelijk Nederlandse spelers accepteren. Ook bevorderaars van die kansspelen, zoals betaaldienstverleners en reclamemakers, kunnen worden aangepakt.
Lees verder

Nominaties Big Brother Award naar leden kabinet
Demissionair minister De Jonge (VWS), staatsecretaris van Huffelen (Toeslagen) en minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) zijn dit jaar allen genomineerd voor de Big Brother Awards 2021. De publieksprijs voor de grootste privacyschender van Nederland is een initiatief van burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom en wordt 13 december uitgereikt.
Lees verder

Snapchat tekent contract met Sony voor muziekgebruik
Snapchat heeft een overeenkomst gesloten met Sony Music Entertainment om de muziek van het label op te nemen in zijn Sounds-bibliotheek.
Lees verder