vrijdag 8 oktober 2021

Staatsloterij, ANWB, Pearle en Harman genomineerd voor CRO Awards

EMERCE
Staatsloterij, ANWB, Pearle en Harman genomineerd voor CRO Awards
Essenza Home, POPfurniture, John Beerens, VodafoneZiggo, Staatsloterij, ANWB, bol.com, Pearle, Harman (JBL), RTL Nederland, Transavia en Nespresso zijn genomineerd voor de DDMA Dutch CRO Awards 2021.
Lees verder

VDL geraakt door cyberaanval, productie ligt stil
VDL Groep uit Eindhoven is geraakt door een cyberaanval. Diverse bedrijven kunnen momenteel niet of slechts gedeeltelijk produceren, meldt een woordvoerder aan het Eindhovens Dagblad. Ook autofabriek Nedcar in Born is getroffen.
Lees verder

Amazon opent eerste Britse non-foodwinkel
Amazon versterkt zijn aanwezigheid in de Britse winkelstraat met de opening van zijn eerste non-food winkel. Het aanbod omvat boeken, elektronica, speelgoed, games en huishoudelijke artikelen.
Lees verder

Websuper Ocado investeert in zelfrijdende busjes
De Britse online supermarkt Ocado neemt een belang in landgenoot Wayve. De twee laten binnenkort enkele bezorgbussen autonoom door de straten van Londen rijden, met menselijk toezicht.
Lees verder

Eutelsat vergroot belang in Oneweb
De Franse leverancier van satellietcommunicatie Eutelsat legt 140 miljoen euro op tafel om zijn belang in Oneweb uit te breiden.
Lees verder

Twitter verkoopt advertentiedochter MoPub
Twitter gaat MoPub, het mobiele advertentieplatform dat het in 2013 kocht, afstoten aan de maker van mobiele game- en marketingsoftware AppLovin.
Lees verder

Reuters: ACM dient antitrustklacht in tegen Apple
De ACM zou volgens Reuters een antitrustklacht hebben klaarliggen met als conclusie dat Apple anti-competitief gedrag vertoont. Of daaruit een boete voortvloeit is niet duidelijk.
Lees verder

Dutch Game Awards uitgereikt in Hilversum
Vanavond zijn de winnaars van de Dutch Game Awards bekend gemaakt tijdens Dutch Media Week in Beeld en Geluid te Hilversum. Derk de Geus, voorzitter van de DGA benadrukte het belang van de onderscheidingen voor de Nederlandse game-ontwikkelaars.
Lees verder

Beste kwartaal voor Samsung sinds 2018
De operationele winst van Samsung is het afgelopen kwartaal met 28 procent gestegen naar 13,2 miljard dollar, zo blijkt uit voorlopige cijfers. Dat is het beste kwartaal sinds 2018.
Lees verder