dinsdag 12 oktober 2021

Hotelkamerveiling.nl is failliet

EMERCE
Hotelkamerveiling.nl is failliet
Het bedrijf achter hotelkamerveiling.nl is failliet. De website heeft de coronacrisis niet overleefd, meldt RTL Nieuws. Er is nog geen volledig beeld van alle schuldeisers.
Lees verder

Twente krijgt Sport Data Valley lab
De campus van de Universiteit Twente heeft voortaan een Sport Data Valley lab. Het lab biedt studenten en wetenschappers van de UT en samenwerkingspartners een 'unieke kans' om met datawetenschap de sportwereld te verbeteren. De officiƫle opening werd een dezer dagen verricht door EEMCS-decaan prof. Joost Kok en Auke Damstra van Sport Data Valley (SDV).
Lees verder

Yellowgrape opent tweede locatie
Het Amsterdamse e-commercebureau Yellowgrape opent in het voorjaar van 2022 een tweede kantoor.
Lees verder

Picnic breidt uit naar Hoorn
Online supermarkt Picnic breidt eind oktober uit naar Hoorn. Ruim 30.000 huishoudens kunnen zich nu inschrijven via de app.
Lees verder

Traffic Builders brengt catalogusmaker naar Nederland
Marketingbureau Traffic Builders brengt een systeem op de markt in Nederland waarmee webwinkels makkelijk een digitale catalogus kunnen maken, die geen PDF is.
Lees verder

Hidde van der Louw nieuwe Group Director Marketing & Digital van Hans Anders
Hidde van der Louw (48) is aangesteld tot Group Director Marketing & Digital van Hans Anders. De Nederlandse marktleider op het gebied van brillen, hoortoestellen en contactlenzen wil met de uitbreiding zijn digitale voorsprong verder uitbouwen.
Lees verder

Facebook breidt onderdeel Audio uit
Facebook breidt de audiofuncties in zijn mobiele app uit voor Amerikaanse gebruikers. Het onderdeel Audio omvat podcasts, Live Audio Rooms en korte audiofragmenten.
Lees verder

Omzetaandeel partners bol.com naar 60 procent
Bol.com wordt steeds meer een marktplaats waar externe verkopers en consumenten elkaar vinden. Tegen de zestig procent van de handelsomzet komt van derden. De rol van de marktmeester zelf verandert steeds meer naar facilitator.
Lees verder

Geen Belgisch akkoord over nachtarbeid in e-commerce
De Belgische federale regering heeft geen akkoord bereikt over de versoepeling van de nachtarbeid in de e-commerce. Belangenverenigingen, waaronder Comeos, en politieke partijen hadden hierop aangedrongen, maar regeringspartner PS ligt dwars. Nachtarbeid is nu nog in principe verboden.
Lees verder