dinsdag 28 september 2021

‘Telegram wordt steeds meer alternatief voor Dark Web’

EMERCE
'Telegram wordt steeds meer alternatief voor Dark Web'
Telegram wordt steeds meer een platform voor cybercriminaliteit. Dat blijkt uit een onderzoek van het IT-beveiligingsplatform Cyberint in samenwerking met de Financial Times.
Lees verder

Etherfrequenties commerciële zenders langer in de lucht
De landelijke radiozenders mogen hun etherfrequenties tot september 2025 in de lucht houden.
Lees verder

Instagram ziet voorlopig af van Instagram Kids
Instagram gaat voorlopig geen app ontwikkelen voor kinderen jonger dan 13 jaar. Experts hadden nogal wat kritiek op de app die Instagram Kids zou gaan heten.
Lees verder

1 miljard gebruikers voor TikTok
TikTok heeft wereldwijd een miljard gebruikers. De dienst is de afgelopen jaren met sprongen gegroeid; het rapporteerde 55 miljoen gebruikers in januari 2018, 271 miljoen in december 2018, 508 miljoen in december 2019 en 689 miljoen in juli 2020.
Lees verder

Weer techmiljonairs op volgende ruimtevlucht
Jeff Bezos laat er geen gras over groeien. Over een week is een tweede toeristenvlucht gepland van Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van de Amazon-oprichter.
Lees verder

Knab mag smartphone-app voor gebruik bankrekening verplichten
Online bank Knab mag klanten verplichten om een smartphone-app te gebruiken om toegang tot hun persoonlijke bankomgeving te krijgen. De bank hoeft geen alternatief aan te bieden, zo oordeelt het financiële klachteninstituut Kifid.
Lees verder

's Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter
D-Link presenteert naar eigen zeggen 's werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter. De DWA-X1850 brengt de snelheid van het snellere Wi-Fi naar apparaten die Wi-Fi 6 niet uit zichzelf ondersteunen.
Lees verder

Crowdsite claimt allereerste Nederlandse webshop voor diensten
Amazon, maar dan voor diensten. Zo prijst Crowdsite zijn nieuwe platform aan. Het bedrijf geeft iedereen de kans om diensten aan te bieden, van het bouwen van een website tot het maken van een gepersonaliseerde pubquiz.
Lees verder

Nieuwe creatief directeur voor TBWA\X
Niels Straatsma is de nieuwe creatieve directeur bij TBWA\X, het all-round experience bureau van de TBWA\NEBOKO Groep. Dit is een nieuwe functie binnen het bureau. Bij TBWA\X zal Straatsma werken voor onder andere Philips, T-Mobile en adidas.
Lees verder