maandag 20 september 2021

Scoupy waarschuwt voor datalek

EMERCE
Scoupy waarschuwt voor datalek
De Nederlandse cashback-app Scoupy waarschuwt zijn twee miljoen gebruikers voor een datalek. Daarbij lijken persoonsgegevens zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, kassabonnen en versleuteld wachtwoord en versleuteld bankrekeningnummer (IBAN) te zijn buitgemaakt.
Lees verder

Hackers ROC Mondriaan eisten miljoenen euro's
De digitale afpersers van het ROC Mondriaan in Den Haag, hebben vier miljoen euro geëist van de scholengroep. Dat zegt Hans Schutte, voorzitter van de Raad van Bestuur, tegen de NOS. De school betaalt het bedrag uit principe niet.
Lees verder

Emerce Collections: 'Meer maatwerk voor e-commerce platforms'
De markt voor e-commerce platforms is enorm aan het verschuiven door corona. "Magento is niet meer leidend in de markt," constateert Sander Mangel, consultant van Open Commerce Agency, in de Emerce Collection 'E-commerce Platforms'.
Lees verder

Felyx ontwikkelt AI voor controle scooterhuurders
De verhuurder van de elektrische scooters felyx ontwikkelt technologie waarmee het bedrijf foutparkeerders gaat herkennen en eventueel kan beboeten.
Lees verder

MediaMarkt sluit shop-in-shops bij Belgische Makro
Drie shop-in-shops van Mediamarkt die gevestigd zijn in de Belgische Makro-winkels van Alleur, Lodelinsart en Eke moeten hun deuren sluiten.
Lees verder

'Crowdfundingplatforms zijn nog geen volwaardige marktplaatsen'
Ondanks de onstuimige groei is crowdfunding in Nederland nog steeds geen volwassen beleggingscategorie. De markt is versnipperd en het toezicht is zwak, stelt beleggersvereniging VEB.
Lees verder

HelloFresh wil 1000 nieuwe banen creëren
HelloFresh gaat het technologieteam in de komende twaalf maanden verdubbelen door 1000 nieuwe banen te creëren.
Lees verder

Emerce Collections: Maak je klaar voor Smart Industry
Steeds vaker worden vanuit buitenlandse platforms als Alibaba machines en machine-onderdelen aangeboden. De uitdaging zit hem in het leveren van diensten en ondersteuning op afstand, zeggen Enrico Pruis en Roelof Swiers van Trivento en Intershop Communications in Emerce Collections: E-commerce Platforms.
Lees verder

Praxis verder met Creative Media Network
Praxis gaat verder met Creative Media Network als het nieuwe marketing productiebureau. CMN gaat Praxis verder helpen met de doorvertaling van de Voor de Makers positionering.
Lees verder