woensdag 15 september 2021

Microsoft stopt eindelijk met Silverlight

EMERCE
Microsoft stopt eindelijk met Silverlight
Microsoft staakt de ondersteuning voor zijn multimediaformaat Silverlight op 12 oktober. Silverlight was ooit bedoeld als antwoord op Adobe Flash.
Lees verder

'Denk ook aan senioren die geen QR-code hebben'
Met de aankondiging van het kabinet om de anderhalve meter regel af te schaffen en meer mogelijkheden voor onder meer theater en concertzalen, komen er bij seniorenorganisatie KBO-PCOB 'zorgelijke berichten' binnen.
Lees verder

Cross Media Congres: De dood of de gladiolen
De publieke omroep wil samen met grote streamingplatforms producties maken. De uitnodigingen zouden al verstuurd zijn. Er is nog wel een discussie over wie het eerste uitzendrecht krijgt. "De NPO natuurlijk, dat is belastinggeld", vertelde NPO voorzitter Shula Rijxman van de NPO dinsdag op het Cross Media Congres.
Lees verder

Fitness Plus van Apple in meerdere landen, behalve Benelux
Het Fitness Plus-programma van Apple komt voorlopig nog niet naar de Benelux, zo bleek gisteren bij de presentatie van de nieuwe iPhones.
Lees verder

Picnic naar Amstelveen
Een jaar terug startte de online supermarkt ook in de regio Zaanstreek-Waterland en voegde toen Haarlem, Purmerend, Edam, Volendam en Monnickendam toe aan zijn bezorggebied.
Lees verder

Proef met digital-detox in Bredase binnenstad
Stimuleringsfonds Creatieve Industrie stelt vanuit haar Actieprogramma Ruimtelijk Ontwerp en in samenwerking met NOVI (nationale omgevingsvisie) 30.000 euro subsidie beschikbaar voor wat het noemt een 'uniek digital-detox pilot' in de Bredase binnenstad.
Lees verder

Spotify's advertentieplatform Ad Studio ook in Nederland beschikbaar
Spotify lanceert vandaag het self-service advertentieplatform Ad Studio in Nederland. Na een testfase in 2020 waarbij een aantal geselecteerde partners het platform kon kon testen, is de dienst nu voor heel Nederland beschikbaar.
Lees verder

Flinders opent Designstudio voor interieurprofessionals in Zaandam
Flinders opent vandaag een gloednieuwe Designstudio in Zaandam. Interieurprofessionals zijn hier op afspraak welkom om inspiratie op te doen, designproducten […]
Lees verder

The HERD lanceert strategisch online marketing bureau
The HERD, een collectief van digitale en creatieve bureaus, lanceert zijn tweede bureau: RAFT. Het staat open voor toetreding van andere kleinere creatieve bureaus.
Lees verder