vrijdag 24 september 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Aanbiedingsbrief werkprogramma 2022 Adviescollege Veiligheid Groningen

Aanbiedingsbrief werkprogramma 2022 Adviescollege Veiligheid Groningen
Minister Blok (EZK) stuurt het werkprogramma van het Adviescollege Veiligheid Groningen voor 2022 naar de Tweede Kamer. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.
Lees verder

Uitstelbrief antwoorden op Kamervragen over coronasteun kloosters
Staatssecretaris Keijzer (EZK) meldt dat de antwoorden op vragen over het bericht 'Kloosters kijken nog steeds uit naar coronasteun' later komen dan gebruikelijk.
Lees verder

Aanbiedingsbrief 22e voortgangsrapportage project Verwerving F-35
Minister Grapperhaus (Defensie) en staatssecretaris Keijzer (EZK) sturen de 22e voortgangsrapportage over het project Verwerving F-35 naar de Tweede Kamer.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over hoge aardgasprijzen en leveringszekerheid
Minister Blok (EZK) geeft antwoord op vragen over de hoge aardgasprijzen en leveringszekerheid. Het Tweede Kamerlid Erkens (VVD) heeft deze vragen gesteld.
Lees verder

Kamerbrief gaswinningsniveau Groningen gasjaar 2021-2022
Lees verder

Kamerbrief met actuele stand van zaken COP26 Glasgow en 'Fit-for-55'-pakket Europese Commissie
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK – Klimaat en Energie) informeert de Eerste Kamer over de actuele stand van zaken van COP26 (UN Climate Change Conference) te Glasgow en het 'Fit-for-55'-pakket van de Europese Commissie.
Lees verder

Antwoorden Kamervragen over verlenging FM-vergunningen
Antwoorden van staatssecretaris Keijzer (EZK) op vragen over de verlenging van FM-vergunningen. De vragen zijn gesteld door de Tweede Kamerleden Grinwis (CU) en Rajkowski (VVD).
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over verlenging FM-vergunningen
Staatssecretaris Keijzer (EZK) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Vier grote radiozenders dreigen 7- tot 13-voudige te moeten betalen voor verlenging FM-vergunning'. Het Tweede Kamerlid Inge van Dijk (CDA) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Kamerbrief over verlengen vergunningen commerciële radio
Staatssecretaris Keijzer informeert de Tweede Kamer over het overleg met de landelijke radiosector over het rapport van SEO Economisch Onderzoek (SEO). Het rapport gaat over het verlengen van vergunningen van commerciële radio.
Lees verder