maandag 27 september 2021

"Internationaal ondernemen is soms creatief ondernemen"

"Internationaal ondernemen is soms creatief ondernemen"

Kun je de buitenwereld verlichten met alleen zonne-energie? Met de solar-lichtmasten van SPIRIT solar lighting wel. SPIRIT doet vooral internationaal goede zaken, vertelt Linda van den Hurk: "Het elektriciteitsnetwerk is niet overal betrouwbaar in Afrika, maar de zon schijnt wel vaak volop!"

Lees verder

Meer belastingvoordeel voor milieuvriendelijke investeringen in 2022

Het kabinet verhoogt vanaf 1 januari 2022 de aftrekpercentages voor milieuvriendelijke investeringen. Het wordt daarmee aantrekkelijker voor bedrijven om hierin te investeren.

Lees verder

BGT-check: inspraak op de nieuwe perceelsgrenzen

Gebruikt u landbouwgrond? Dan krijgt u te maken met de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Met de BGT-check kunt u controleren of de perceelsgrenzen van uw grond kloppen. Agrarisch adviseur Coen Knook legt uit waarom het belangrijk is om deze check te doen.

Lees verder

Online informatiebijeenkomst CEF Transport Call 2021

Neem deel aan de online informatiebijeenkomst CEF Transport Call 2021 op 14 oktober 2021. U krijgt dan inzicht in de mogelijkheden en kansen van de nieuwe call. Ook komen de administratieve aspecten aan bod die relevant zijn als u een aanvraag voor CEF gaat doen.

CINEA lanceerde op 16 september de CEF Transport call 2021. Nederlandse partijen kunnen tot en ment reageren op de oproep om subsidies aan te vragen voor projecten gericht op de verbetering van de transportinfrastructuur.

RVO organiseert de bijeenkomst samen met sprekers van het ministerie van I&W en CINEA.

Lees verder

Informatiedag Europees Defensiefonds

Bent u geïnteresseerd in het Europees Defensiefonds (EDF)? En werkt u met innovatieve technologie die mogelijk interessant is voor de defensiesector? Meld u dan aan voor de EDF-informatiedag op 27 oktober.

Dit evenement is voor alle geïnteresseerde publieke en private organisaties die interesse hebben in deelname aan het Europees Defensiefonds. Het maakt niet uit of u veel, weinig of geen ervaring heeft in de defensiesector.

Lees verder