donderdag 30 september 2021

AFM: Toename signalen over dubieuze beleggingen in valuta en crypto’s

EMERCE
AFM: Toename signalen over dubieuze beleggingen in valuta en crypto's
De afgelopen jaren ziet toezichthouder AFM een toename van signalen over mogelijk dubieuze beleggingsaanbiedingen voor internationale valuta (zogeheten forex) en crypto's. De buitenlandse partijen die deze beleggingen aanbieden, adverteren bovendien steeds vaker op social media.
Lees verder

Adriaan Mol investeert in online grondstoffenhandel Vesper
Adriaan Mol, oprichter van de unicorns Mollie en MessageBird, steekt samen met andere investeerders, 5 miljoen euro in de Amsterdamse scale-up Vesper.
Lees verder

Floryn lanceert kredietlijn voor verkopers bol.com
Bol.com en fintech platform Floryn zijn een samenwerking aangegaan om Nederlandse e-commerce ondernemers die via bol.com verkopen te ondersteunen. Dat doet Floryn met een krediet dat automatisch meegroeit met hun omzet.
Lees verder

Google Lens straks in Chrome browser
Google Lens komt de komende maanden ook beschikbaar in de Chrome-browser. Gebruikers kunnen dan zoeken op basis van beelden op de webpagina, zoals foto's en video's.
Lees verder

PostNL zet 80 miljoen opzij voor verduurzaming
PostNL zal in de periode 2022-2024 zo'n 80 miljoen euro uitgeven aan de verdere verduurzaming van zijn activiteiten. CEO Herna Verhagen zal de nieuwe strategie vanmiddag toelichten aan beleggers en analisten.
Lees verder

Sinch koopt e-mailspecialist Pathwire
Communicatieplatform Sinch koopt de Amerikaanse e-mailspecialist Pathwire voor twee miljard dollar.
Lees verder

Meer programma's in Microsoft Store
In de vernieuwde Microsoft Store zullen straks veel meer programma's voor Windows te downloaden zijn. Onder meer Discord, Zoom Cloud Meetings, KakaoTalk, TeamViewer, Adobe Acrobat Reader DC en LibreOffice zijn nu al verkrijgbaar.
Lees verder

Netflix koopt eerste gamestudio
Game-ontwikkelaar Night School Studio, onder meer bekend van Oxenfree, is overgenomen door Netflix. Het is de eerste game-overname voor het platform.
Lees verder

Dentsu opent internationaal reclameloket Dentsu Gaming
Reclamereus Dentsu lanceert een loket waar merkadverteerders terecht kunnen om zich met zijn boodschappen te positioneren in games.
Lees verder