maandag 30 augustus 2021

Subsidies & aftrekposten voor zonne-energie

De Zaak
Subsidies & aftrekposten voor zonne-energie

Zonne-energie is populair. Op steeds meer daken zie je zonnepanelen liggen en op verjaardagen hoor je wie van welke subsidie of aftrekpost gebruikmaakt. Ook voor ondernemers die meer willen doen met zonne-energie zijn er subsidies en aftrekposten. Heb jij al eens gehoord van de SDE+, de EIA of de kleinzakelijke salderingsregeling? Hier lees je meer over de mogelijkheden.

The post Subsidies & aftrekposten voor zonne-energie appeared first on De Zaak.

Lees verder

4 tips voor comfortabel zakelijk rijden

Ben je voor je onderneming vaak op pad? Dan is het extra belangrijk om veilig en comfortabel te reizen. Gebruik deze vier handige tips voor zakelijk autorijden.

The post 4 tips voor comfortabel zakelijk rijden appeared first on De Zaak.

Lees verder

Supplementen gebruiken: Wanneer is dit nuttig?

Het gebruik van supplementen in Nederland neemt gestaag toe. Maar liefst 57% van de Nederlands gebruikt één of meerdere supplementen, aldus uit onderzoek door GVJ Insights (2021) gebleken is. Maar is het gebruikmaken van voedingssupplementen daadwerkelijk nuttig en zo ja, wanneer? Ze zijn namelijk ook in trek bij veel ondernemers om hun prestaties te verbeteren. Supplementen expert Ray Sabee - werkzaam bij Supplementen.nl - geeft antwoord op die vraag.

The post Supplementen gebruiken: Wanneer is dit nuttig? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Kwalitatief goede kantoormeubelen

Als je nieuwe kantoormeubelen gaat aanschaffen, zal je merken dat het aanbod groot is. Maar voor welke meubels moet je kiezen? Bij de aanschaf van nieuwe kantoormeubelen is het altijd slim om de kwaliteit voor ogen te houden. De kantoormeubelen leveren een belangrijke bijdrage aan de productiviteit op de werkvloer. Door te investeren in kwalitatief goede kantoormeubelen investeer je dus indirect in betere werkresultaten.

The post Kwalitatief goede kantoormeubelen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Bijdrage van blockchain technologie aan een duurzame wereld

Als een van de nadelen van blockchain technologie, specifiek de blockchain achter bitcoin, wordt gesteld dat het ontzettend veel energie kost. Die stelling is niet onjuist, daar het minen van bitcoin veel stroom vergt. Immers, de servers waarmee dit minen gebeurt draaien dag en nacht door in grote centra.

The post Bijdrage van blockchain technologie aan een duurzame wereld appeared first on De Zaak.

Lees verder

Wettelijke rente (niet-)handelstransacties

Je mag wettelijke rente rekenen als jouw klant een rekening niet op tijd betaalt. Er is een wettelijke rente voor handelstransacties en een wettelijke rente voor niet-handelstransacties. Check hier wat het actuele rentepercentage is.

The post Wettelijke rente (niet-)handelstransacties appeared first on De Zaak.

Lees verder