maandag 30 augustus 2021

Reclametech AdCombi wordt selfservice

EMERCE
Reclametech AdCombi wordt selfservice
De advertentietechnologie waar veel retailers hun lokale reclamecampgnes mee optuigen, AdCombi, wordt internationaal als selfservice-oplossing beschikbaar gesteld.
Lees verder

Politie lanceert interactieve video in cold case Wies Hensen
In de publiekscampagne rondom de coldcase van de in 1989 om het leven gebrachte Wies Hensen uit Budel, lanceert de politie onder meer een interactieve online video. De kijker kan zich via keuzemenu's informeren over alle facetten van het onderzoek.
Lees verder

Infographic: LinkedIn als B2B advertentieplatform
LinkedIn neemt volgens eMarketer een groot deel van de Amerikaanse B2B display advertentiemarkt voor zijn rekening. De advertentie-kwartaalomzet kwam onlangs voor het eerst boven de 1 miljard dollar uit, een stijging van 97 procent jaar op jaar. In deze infographic wordt uitgelegd waarom je als B2B marketeer niet om Linkedin heen kunt.
Lees verder

Natascha Chamuleau (WeTransfer): 'Door de pandemie hebben merken meer zelfreflectie'
Natascha Chamuleau is Chief Advertising Officer bij WeTransfer, de Nederlandse dienst voor het delen van grote bestanden, die tevens geldt als eigenzinnig advertentieplatform. En dat balancerend samenbrengt met een maatschappelijke missie. "We zijn geen performancemarketingplatform. Impact maken gaat boven converteren."
Lees verder

Grote illegale site Newzbin stopt ermee
De bekendste indexering-site voor illegale bestanden op Usenet is gestopt, zo hebben de anonieme beheerders zelf bekend gemaakt. De reden is dat steeds meer illegale uploaders er de brui aan geven vanwege de handhavingsactiviteiten van Stichting BREIN.
Lees verder

Delivery Hero overweegt investering Gorillas
Op thuismarkt Duitsland speelt Delivery Hero als maaltijdbezorger geen rol van betekenis. Maar een investering in boodschappenapp Gorillas kan de multinational er weer op de kaart zetten, want volgens de geruchten is daar sprake van. Het eigen Dmart-label zou er een impuls door kunnen krijgen.
Lees verder

Markt slimme horloges groeit stevig
Het aantal leveringen van smartwatches neemt nog altijd toe. De markt groeide met 47 procent ten opzichte van een jaar geleden, berekende analistenbureau Strategy Analytics.
Lees verder

Helft Windows gebruikers overweegt Windows 11, startmenu niet populair
Over iets meer dan een maand moet Windows 11 verschijnen, maar de nieuwe vormgeving wordt niet door iedereen enthousiast ontvangen, zo blijkt uit nieuw onderzoek. Het omstreden gecentreerde startmenu wordt maar door een derde van de gebruikers gewaardeerd.
Lees verder

China scherpt regels algoritmen aan
China verscherpt de eisen ten aanzien van het gebruik van algoritmen. Niet minder dan 30 ontwerprichtlijnen zijn vrijdag gepubliceerd door toezichthouder Cyberspace Administration of China (CAC).
Lees verder