donderdag 5 augustus 2021

Herstel voor Booking, maar nog wel verlies

EMERCE
Herstel voor Booking, maar nog wel verlies
Booking Holdings, het beursgenoteerde moederbedrijf van Booking.com, ziet een duidelijk herstel van de markt. De omzet groeide 243 procent naar 2,2 miljard dollar in het tweede kwartaal, zij het dat het bedrijf 167 miljoen dollar verlies leed. Een jaar geleden was er nog een winst van 122 miljoen. Het
Lees verder

Amazon wil stoppen met vernietigen geretourneerde bestellingen
Amazon wil stoppen met het vernietigen van miljoenen producten die worden geretourneerd. Dat was steeds goedkoper dan ze opnieuw aan te bieden, maar er kwam veel kritiek op.
Lees verder

Intracto Group breidt uit met creatief bureau Force451
Intracto Group kondigt vandaag zijn zoveelste Nederlandse overname aan. Het Haagse Force451 wordt toegevoegd aan het Belgische full-servicebureau.
Lees verder

Groei Etsy vertraagt, minder mondkapjes verkocht
De handelsplaats voor handwerk Etsy presenteerde woensdag beter dan verwachte financiƫle resultaten over het tweede kwartaal, waarbij de groei afvlakte. Dat kwam omdat er vorig jaar nog buitensporig veel eigengemaakte mondkapjes werden verkocht.
Lees verder

Zalando groeit 40 procent in tweede kwartaal
Zalando groeide sterk in het tweede kwartaal van 2021. De handelsomzet voor aangesloten verkopers ging 40 procent omhoog naar 3,8 miljard euro.
Lees verder

DHL drijft op groeiende e-commerce markt
Vervoerder DHL profiteert nog altijd van de gestaag groeiende e-commerce markt. Er werden nog nooit zoveel pakjes verstuurd.
Lees verder

DELTA komt met 8 Gig-abonnement over glasvezel
DELTA start met het aanbieden van 8 Gig, een nieuw abonnement van 8000 Mbps via glasvezel. Na een pilot in Kapelle die voor de zomer is afgerond, wordt nu gestart met een brede uitrol van de nieuwste generatie glasvezelnetwerk, XGS-PON, door heel Nederland. Het 1 Gig-abonnement wordt bij DELTA de standaard voor glasvezelklanten en gaat fors in prijs omlaag.
Lees verder

Blokker, Packaly en Magnus Black samen in duurzame bezorgopties
Blokker, Magnus Black en Packaly – een duurzame same-day delivery koeriersdienst van winkel tot deur – gaan samen CO2 neutraal bezorgen aan Blokker klanten.
Lees verder

Amazon stopt weer geld in voertuigen Rivian
Amazon pompt nog meer geld in Rivian, fabrikant van elektrische voertuigen. Het bedrijf leidt een financieringsronde van 2,5 miljard dollar.
Lees verder