maandag 9 augustus 2021

Digitale expediteur Shypple haalt 25 miljoen op, breidt uit met bederfelijke waren

EMERCE
Digitale expediteur Shypple haalt 25 miljoen op, breidt uit met bederfelijke waren
Digitale expediteur Shypple uit Rotterdam heeft afgelopen vier maanden ruim 25 miljoen euro opgehaald om zijn groei te versnellen en de  vrachtvervoerssector te innoveren.
Lees verder

Xiaomi pakt koppositie smartphonemarkt
Niet alleen in Europa is Xiaomi marktleider op de smartphonemarkt, maar volgens onderzoeksbureau Counterpoint heeft het Chinese bedrijf in juni wereldwijd meer telefoons geleverd dan marktleider Samsung.
Lees verder

PostNL wil 1500 pakketautomaten in 2024
PostNL wil het aantal pakketautomaten uitbreiden naar circa 1500 in 2024. Dat maakte het bedrijf vanochtend bekend bij de presentatie van de kwartaalcijfers.
Lees verder

Hostingbedrijf SoHosted naar YourHosting
Hostingbedrijf SoHosted is overgenomen door YourHosting, zo blijkt uit een e-mail die is gestuurd naar klanten en waaruit Tweakers citeert.
Lees verder

'ByteDance uiterlijk begin 2022 naar de beurs'
ByteDance, de Chinese eigenaar van TikTok, heeft zijn plan om begin 2022 naar de beurs te gaan in Hong Kong nieuw leven ingeblazen. Volgens de FT zou het bedrijf de benodigde documenten hebben ingeleverd bij de Chinese autoriteiten.
Lees verder

Firefox browser verliest marktaandeel
De Firefox browser heeft de afgelopen jaren ruim 46 miljoen gebruikers verloren. Eind 2018 telde Firefox meer dan 244 miljoen gebruikers. Een aantal dat eind juli naar een kleine 198 miljoen is gedaald.
Lees verder

Toch antitrustonderzoek naar Amazon en Flipkart in India
Amazon en Walmarts Flipkart ontkomen in India niet aan antitrustonderzoeken, zo oordeelde het Hooggerechtshof van het land maandag.
Lees verder

Apple wacht met opening eerste fysieke Apple Store in India
Apple wacht met de opening van zijn eerste fysieke Apple Store in India vanwege COVID. Het land is zwaar getroffen door de pandemie, met meer dan 30 miljoen gevallen en meer dan 400.000 doden.
Lees verder

Microsoft Edge zal vaker advertenties en marketingsoftware blokkeren
Microsoft Defender en Microsoft Edge in Windows 10 blokkeren vanaf deze maand ongewenste apps. Daartoe behoren ook bepaalde advertenties.
Lees verder