vrijdag 2 juli 2021

Zaak Dutch Filmworks strandt bij Hoge Raad

EMERCE
Zaak Dutch Filmworks strandt bij Hoge Raad
De Hoge Raad heeft zoals werd verwacht het cassatieberoep van Dutch FilmWorks verworpen. Het hoogste rechtsorgaan volgt de motivering van de Procureur-Generaal die eerder hierover advies uitbracht.
Lees verder

Video's bij TikTok mogen nu 3 minuten lang zijn
Binnenkort kunnen alle TikTok gebruikers filmpjes insturen van maximaal drie minuten. Tot nu toe mochten die slechts één minuut duren. Het is ook wat TikTok uniek maakte.
Lees verder

Digitale audiomarkt Nederland groeide 26% tot 17,3 miljoen euro
De digitale audiomarkt in Nederland is afgelopen jaar gegroeid tot een kleine twintig miljoen euro, aldus een nieuw onderzoek van IAB Europe.
Lees verder

Europese adverteerders besteedden 69 miljard aan internetreclame (+6%)
In 2019 gaven adverteerders in Europa 69,4 miljard euro uit aan online reclame, 6,3 procent meer dan in 2019. In Nederland lag die groei de helft lager en het blijkt ook dat vergelijkbaar ontwikkelde landen aanmerkelijk meer online budget uitgaven.
Lees verder

Infographic: een bedrijfsgids voor TikTok
Meer bedrijven onderkennen het potentieel van TikTok voor hun digitale marketinginspanningen. Het platform ligt op schema om in 2021 1 miljard gebruikers te faciliteren, vergelijkbaar met het bereik van Instagram. Het team van ZenBusiness stelde tips samen voor de merkaanwezigheid op het platform.
Lees verder

VakantieVeilingen.nl probeert het weer in Duitsland
VakantieVeilingen.nl probeert nog een keer voet aan de grond te krijgen in Duitsland, zeven jaar nadat het er de handdoek wierp.
Lees verder

'Slimme luidsprekers kunnen autonomie gebruikers in dagelijks leven aantasten'
Vanwege de steminteractie kunnen slimme luidsprekers zoals Alexa en Google Assistant grote overtuigingskracht hebben, gebruikers beïnvloeden en manipuleren. Dat concludeert Silvia de Conca in het promotieonderzoek dat ze op 23 juni 2021 verdedigt aan Tilburg University.
Lees verder

Deliveroo breidt uit in België
Deliveroo bezorgt voortaan ook in de Belgische plaatsen Grimbergen, Machelen, Vilvoorde en de West-Vlaamse steden Knokke-Heist en Roeselare.
Lees verder

Jumbo Supermarkten professionaliseert retailmedia
Jumbo Supermarkten wordt ook media-exploitant en tuigt een professionele organisatie op om geld te verdienen met zijn eigen digitale media. Dit kan tientallen tot honderden miljoenen euro's extra omzet opleveren.
Lees verder