donderdag 15 juli 2021

Wehkamp opent Wehkamp Tech Hub

EMERCE
Wehkamp opent Wehkamp Tech Hub
Wehkamp opent een nieuwe Tech Hub om innovaties nog sneller te kunnen integreren in haar website en app. De Wehkamp Tech Hub biedt werk aan zo'n 130 technici die zich bezighouden met onder andere algoritmes, nieuwe technologie en data.
Lees verder

Groei voor TomTom in tweede kwartaal
TomTom sluit een redelijk tweede kwartaal af, waarin de omzet met 8 procent steeg naar 133 miljoen euro. De meeste groei kwam van het onderdeel 'automotive operational'. De omzet steeg liefst 63 procent naar 63 miljoen euro.
Lees verder

Aantal orders Just Eat Takeaway groeit 61 procent
Het aantal orders voor maaltijdbezorger Just Eat Takeaway is het afgelopen half jaar 61 procent gegroeid. In Nederland ging het om 31 miljoen orders in het eerste half jaar, een groei van 37 procent.
Lees verder

Project Air View deelt kaarten op straatniveau
De Universiteit Utrecht en Google tonen voor het eerst de unieke kaarten, die onderzoek naar de gezondheidseffecten mogelijk maken. Luchtkwaliteitsmetingen op straatniveau laten zien dat Amsterdamse straten met druk verkeer tot drie keer zoveel schadelijke deeltjes bevatten dan de rustigere wijken met minder auto's.
Lees verder

Microsoft maakt van Windows een clouddienst
Microsoft maakt per 2 augustus Windows 365 Cloud PC beschikbaar, een zakelijke dienst waarbij je Windows 10 en 11 op pc's, tablets en andere systemen vanuit de cloud kunt draaien.
Lees verder

Online drukker Simian vestigt zich in Brugge
De Groningse online drukkerij Simian heeft een fysieke vestiging in Brugge geopend. Het drukwerkbedrijf zet in op een verdubbeling van de omzet in drie jaar tijd, van 7,5 miljoen nu naar 15 miljoen euro medio 2024.
Lees verder

Noord-Holland stelt paal en perk aan groei datacenters
De provincie Noord-Holland wil het meest duurzame en innovatieve datacenterknooppunt van Europa worden. Daarom gaat de provincie strenge eisen stellen aan de komst van nieuwe datacenters.
Lees verder

Nederlands grootste online jongerentitels gaan samen
Met de oprichting van Just Another Network komen bekende jongerentitels als RUMAG, VKMag, DailyBuzz, Axed, Convo, First en ParraTV onder een dak. Achter het initiatief zit een groep investeerders.
Lees verder

Politie en deurwaarders samen tegen online oplichting
De politie zag in het eerste halfjaar van 2021 veel meer digitale misdrijven dan het jaar ervoor, zo blijkt uit de halfjaarcijfers. Een van de grootste stijgers is fraude met online handel.
Lees verder