donderdag 22 juli 2021

Video-agency Viduate wordt onderdeel van Happy Horizon

EMERCE
Video-agency Viduate wordt onderdeel van Happy Horizon
Digital marketinggroep Happy Horizon pleegt met de aankoop van Viduate uit IJsselstein zijn zevende overname in zeven maanden tijd.
Lees verder

Coolblue opent tweede winkel in Rotterdam
Coolblue opent vandaag een winkel in winkelcentrum Alexandrium te Rotterdam, het tweede filiaal van de elektronicawinkel in de havenstad. Klanten […]
Lees verder

Zuid-Koreaanse LG-winkels gaan iPhones verkopen
Circa 400 Zuid-Koreaanse LG-winkels gaan iPhones verkopen. Naast de iPhone zijn er vanaf augustus ook iPads en Apple Watch-apparaten te koop bij LG. Desktop Macs en MacBooks overigens nog niet.
Lees verder

'Hackers maken veelvuldig gebruik van Nederlandse servers'
Nederlandse servers staan wereldwijd in de top vijf voor het veroorzaken van incidenten als ransomware of social engineering, waarbij een gebruiker een geïnfecteerd bestand downloadt. Dat beweert beveiligingsbedrijf Kaspersky.
Lees verder

DuckDuckGo lanceert speciale e-maildienst
Zoekmotor DuckDuckGo lanceert een gratis e-maildienst die trackers verwijdert uit mails en deze mails kan doorsturen naar andere e-maildiensten, zoals Gmail en Outlook.
Lees verder

TikTok schendt privacy kinderen: boete 750.000 euro
De Autoriteit Persoonsgegevens legt TikTok een boete op van 750.000 euro. Jonge kinderen die zich voor de app inschreven, konden de privacyregels niet begrijpen omdat die in het Engels waren.
Lees verder

DNS-storing Akamai legt talloze websites plat
Een DNS storing heeft sinds 17.30 Nederlandse tijd honderden sites onbereikbaar gemaakt. Daaronder ook veel Nederlandse websites van onder meer de politie, de NS, Albert Heijn, TikTok, DigiD, Funda, DPG Media en verschillende banken. Rond 18.45 uur waren de meeste websites weer toegankelijk.
Lees verder

Chipreus Intel verhoogt outlook
Intel verhoogt de outlook voor heel 2021. De chipreus ealiseerde in het tweede kwartaal een omzet van 19,6 miljard dollar, nauwelijks een verschil ten opzichte van een jaar geleden. De nettowinst bleef steken op 5,1 miljard dollar, maar was boven verwachting van analisten.
Lees verder

Meer gebruikers en omzet voor Snapchat
Snap, het bedrijf achter Snapchat, sluit een goed tweede kwartaal af, waarin de omzet 116 procent steeg naar 982 miljoen dollar en het verlies 53 procent werd verkleind naar 152 miljoen. De cijfers waren boven verwachting, resulterend in een 13 procent hogere aandelenkoers.
Lees verder