woensdag 21 juli 2021

Samsung The Wall nu wereldwijd verkrijgbaar

EMERCE
Samsung The Wall nu wereldwijd verkrijgbaar
Samsung lanceert wereldwijd het 2021-model van zijn modulaire display The Wall, dat als scherm voor manifestaties of tentoonstellingen kan fungeren.
Lees verder

Microsoft Research opent lab in Amsterdam
Microsoft Research opent een nieuw lab in Amsterdam onder leiding van Max Welling, een Nederlands natuurkundige die machine learning wil inzetten voor zaken als klimaatverandering en gezondheidszorg. Het bedrijf maakte het nieuws dinsdag bekend in zijn Research Podcast.
Lees verder

Online omzet Beter Bed groeit explosief
Beter Bed heeft in de eerst helft van 2021 meer winst geboekt, grotendeels dankzij de online omzet die explosief groeide. […]
Lees verder

Advocaat Generaal bepleit terugbetalen servicekosten Airbnb
De kans dat Airbnb te veel betaalde servicekosten moet terugbetalen aan ongeveer 1 miljoen consumenten, wordt steeds reëler. De Advocaat Generaal bij de Hoge Raad heeft voor consumenten een positief advies uitgebracht.
Lees verder

Witwasmaatregelen EU drukken koers Bitcoin
De koers van de Bitcoin is tot onder de 30.000 dollar gedaald, nadat de EU dinsdag wetgeving heeft voorgesteld om witwassen tegen te gaan. Zo moeten online wisselkantoren voortaan informatie vergaren over hun tot nu toe anonieme klanten.
Lees verder

Hof van Justitie komt in november met oordeel EU boete Google
Het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg zal naar verluidt op 10 november zijn besluit publiceren over de boete van 2,4 miljard euro die het bedrijf aan de EU moet betalen.
Lees verder

In de eerste helft van 2021 is in Nederland 358 miljoen euro gecrowdfund
In de eerste helft van 2021 is 358 miljoen euro met crowdfunding gefinancierd. Dat is een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen 178 miljoen euro werd opgehaald. Dat blijkt uit cijfers van Crowdfundingcijfers.nl.
Lees verder

Verdachte aangehouden voor gebruik nep inlogsites banken
Het cybercrimeteam van de politie eenheid Den Haag blijkt begin juli een 22-jarige Hagenaar te hebben aangehouden die ervan wordt verdacht nep inlogpanels te hebben gekocht van een inmiddels veroordeelde Almeloër die ze op bestelling bouwde. De nu aangehouden Hagenaar zou panels hebben gekocht waarmee klanten van Belgische banken konden worden opgelicht.
Lees verder

VPRO Medialab experimenteert met storytelling op Telegram
VPRO Medialab is gestart met Maandverbond, een innovatief project over de hormooncyclus, dat zich gedurende 28 dagen, de duur van een gemiddelde cyclus, live afspeelt op 28 Telegram-kanalen. Deelnemers kunnen met behulp van een simpele rekentool instappen in het kanaal dat matcht met hun eigen cyclus.
Lees verder