donderdag 22 juli 2021

Ksa grijpt in bij nepaccounts op Facebook

EMERCE
Ksa grijpt in bij nepaccounts op Facebook
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft een nepaccount op Facebook laten verwijderen waarmee illegale loterijen werden georganiseerd.
Lees verder

Slack officieel in handen van Salesforce
Salesforce heeft de overname van Slack afgerond. 'Samen bepalen we de toekomst van bedrijfssoftware en creƫren we het digitale hoofdkantoor van de toekomst,' verklaarde CEO Marc Benioff.
Lees verder

Zalando breidt samenwerking Homerr uit
Zalando gaat samenwerken met het Nederlandse logistieke netwerk Homerr voor retourzendingen. De samenwerking volgt op een succesvolle pilot met 500 HomerrPunten en is nu uitgebreid naar 1500 punten.
Lees verder

Tweakers komt met Plus-abonnement
Online nieuwsuitgave en techplatform Tweakers.net introduceert een Plus-abonnement. Betrokken lezers kunnen een abonnement nemen voor meer achtergrondverhalen, exclusieve interviews en how-to's.
Lees verder

Twitter test downvote- en upvote-systeem
Twitter test een zogeheten downvote- en upvote-systeem voor een kleine groep gebruikers op Apples iOS, de software voor iPhones.
Lees verder

Helft consumenten verkoopt via marktplaatsen
Meer dan de helft van de Nederlandse consumenten verkoopt (tweedehands) producten en diensten via internet of apps. In de meeste gevallen gaat het om de productcategorieƫn huis & tuin, kleding & schoenen en elektronica. Dit blijkt uit de eerste editie van de Marketplace Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope en Hogeschool van Amsterdam onder bijna 7.000 Nederlanders.
Lees verder

Publicis herstelt van coronacrisis
De Franse mediagroep Publicis meldt een organische groei van 17 procent over het derde kwartaal. Een jaar geleden geleden leverde de groep nog 13 procent in.
Lees verder

Uber rolt boodschappendienst uit over heel Amerika
Amerikanen in meer dan vierhonderd grote steden kunnen hun dagelijkse boodschappen door Uber laten thuisbezorgen per auto of fiets. Dat vloeit voort uit de uitbreiding van een samenwerking van de vervoerder met supermarktconcern Albertson.
Lees verder

Aanhoudingen in onderzoek sim-swapping
Dinsdag zijn drie personen aangehouden en vier panden doorzocht in verband met een onderzoek naar simwapping.
Lees verder