maandag 5 juli 2021

JD Sports belooft beterschap na slechte service

EMERCE
JD Sports belooft beterschap na slechte service
JD Sports gaat op zijn website de reële levertijden vermelden en zorgen voor een goede bereikbaarheid van zijn klantenservice. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) had het bedrijf had aangesproken.
Lees verder

Vijftig procent meer dataverkeer via Telefónica Deutschland
In de eerste helft van 2021 is in Duitsland een miljard gigabyte aan data getransporteerd via het 02 netwerk van Telefónica Deutschland, vijftig procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder

Google lanceert API voor coronapas
Google wil digitale versies van testresultaten en vaccinatiekaarten oftewel coronapaspoorten op Android-toestellen laten zetten. Het betreft een API die Google en Apple eerder al ontwikkelden voor track-and-trace systemen.
Lees verder

Gap sluit alle winkels in Engeland en Ierland, gaat online door
Kledingmerk Gap sluit alle 81 fysieke winkels in Engeland en Ierland, maar ziet voldoende potentie in de markt om nog online door te gaan.
Lees verder

Opera lanceert browser voor Chromebooks
Opera lanceert een browser speciaal voor Chromebooks. Het gaat om een verbeterde versie van de Android-app.
Lees verder

24,7 miljoen euro voor Belgische identiteitsapp itsme
De Belgische identiteitsapp itsme heeft 24,7 miljoen euro opgehaald, onder meer voor de introductie in Nederland.
Lees verder

Seed Business Angel regeling nu ook voor meer dan twee angels
Per 1 juli is de Seed Business Angel regeling opengesteld voor twee en meer zogenoemde business angels: ervaren ondernemers die willen investeren in veelbelovende startups. Voorheen konden slechts twee business angels samen gebruik maken van de regeling.
Lees verder

Samenwerking met Makro maakt Jumbo nu totaalleverancier voor zakelijke markt
Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo te kunnen bedienen. Ongeveer duizend artikelen uit het assortiment van Makro worden toegevoegd aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo.
Lees verder

'iPhone 13 wordt naam van volgende Apple smartphone'
Apple is niet bang om zijn volgende toestel, dat rond september zal worden gelanceerd, iPhone 13 te noemen, ondanks het bijgeloof dat het getal 13 ongeluk brengt.
Lees verder