vrijdag 9 juli 2021

Ericsson en Vodafone testen 26 GHz frequentie

EMERCE
Ericsson en Vodafone testen 26 GHz frequentie
Ericsson en Vodafone hebben als eerste in Nederland een 5G-test uitgevoerd met de 26 GHz frequentie in een commerciƫle omgeving. Dat is de frequentie Nederland over enkele jaren hoopt te gebruiken voor 5G.
Lees verder

Newzoo: na kleine inzinking groeit gamemarkt naar 200 miljard dollar
De wereldwijde gamemarkt groeit van 175,8 miljard dollar in 2021 tot meer dan 200 miljard in 2024, volgens het 2021 Global Games Market Report van het Nederlandse bureau Newzoo.
Lees verder

Airbnb lanceert zomercampagne voor 'waardevol toerisme' in Amsterdam
Airbnb kondigt een nieuwe zomercampagne aan voor 'beter en waardevol toerisme'. Nu reizen weer aantrekken, wil het bedrijf naar eigen zeggen bijdragen aan een duurzame terugkeer van toerisme in Amsterdam, de gemeente helpen bij het handhaven van regels en overlast door vakantieverhuur tegengaan.
Lees verder

Zorgen om hoge waarderingen Europese techbedrijven
Zorgwekkend noemen ze het niet, maar indrukwekkend en niet-houdbaar wel. Verscheidene techinvesteerders, gepeild door persbureau Bloomberg, volgen de financiƫle ontwikkelingen in de Europese techsector met argusogen.
Lees verder

Nieuwe directeur voor Vitaminstore
Noor de Bruijn treedt per 1 september 2021 aan als CEO van Vitaminstore, de Nederlandse retailer in voedingssupplementen en natuurcosmetica. De Bruijn maakt de overstap van Etos, waar ze nu nog commercieel directeur is.
Lees verder

ACM: toegangsvoorwaarden netwerk KPN mogelijk belemmerend
De ACM heeft de afgelopen maanden onderzocht of consumenten en bedrijven kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteitverhouding voor hun internet, televisie, vaste telefonie en dataverbindingen.
Lees verder

Gevangenen Berlijn krijgen toegang tot internet
Gevangenen van Berlijnse gevangenissen krijgen volgend jaar toegang tot bepaalde websites. Maar sociale netwerken zoals Instagram of Facebook blijven taboe.
Lees verder

TikTok start proef met video-cv's
TikTok betreedt in de VS de vacaturemarkt. Kandidaten kunnen video-cv indienen bij een van de 34 bedrijven die aan het project deelnemen.
Lees verder

AH.nl verlaagt minimum bestelbedrag
Albert Heijn verlaagt het minimum bestelbedrag voor online orders van zeventig naar vijftig euro. Dat geldt in heel Nederland en vanaf nu ook voor de dagen vrijdag tot en met maandag.
Lees verder