donderdag 1 juli 2021

Carglass Nederland, YoungCapital en bol.com zijn genomineerd voor de beste E-mail Campagne

EMERCE
Carglass Nederland, YoungCapital en bol.com zijn genomineerd voor de beste E-mail Campagne
Carglass Nederland, YoungCapital en bol.com zijn genomineerd voor de beste E-mail Campagne van 2021. Daarnaast maken Patrick van Wattum (Mailcampaigns), Quint Wapenaar (Basic-Fit) en Niels Gleditzsch (Albert Heijn) kans op de titel van E-mail Professional van het jaar. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de DDMA Email Summit op donderdag 30 september.
Lees verder

Esports lounge op Universiteit Twente
Universiteit Twente (UT) realiseert als eerste universiteit van Nederland een zogeheten Esportslounge. De UT krijgt een gloednieuwe ruimte die hét centrum wordt voor alle studenten met een passie voor gaming en esports.
Lees verder

Eerste overname boodschappendienst Getir
De nieuwe, snelle boodschappendienst Getir koopt een kleine branchegenoot uit Spanje. De overname van BLOK levert uitvalsbases op in Spanje, Italië en Portugal.
Lees verder

Facebook klaagt advertentiefraudeurs aan
Facebook heeft vier inwoners van Vietnam aangeklaagd omdat die voor 36 miljoen dollar aan advertentiefraude zouden hebben gepleegd. Zij namen de accounts over van gebruikers die bij reclame- en marketingbureaus werkten.
Lees verder

2021: TikTok verwijderde 7+ miljoen accounts kinderen onder 13
In het eerste kwartaal van 2021 heeft TikTok internationaal 7,3 miljoen accounts verwijderd van gebruikers die onder de dertien jaar waren. Die mogen volgens de gebruiksvoorwaarden geen account hebben en ook verscheidene nationale wetten verbieden dat.
Lees verder

Bol.com verlaagt commissies voor verkooppartners
Bol.com verlaagt in een aantal productgroepen de commissie die verkooppartners betalen. Zij krijgen lagere kosten op producten in de lagere prijsregionen.
Lees verder

'SoftBank gestopt met robot Pepper'
SoftBank schaalt zijn activiteiten in robotica terug en is gestopt met de productie van zijn Pepper-robot, volgens bronnen die door Reuters zijn geraadpleegd. De productie van de humanoïde Pepper, aangeprezen als de eerste robot met een hart, werd vorig jaar al stopgezet. Pepper werd in de markt gezet als een oplossing voor het tekort aan arbeidskrachten, maar had moeite om een wereldwijd klanten te vinden. Slechts 27.000 exemplaren zouden zijn geproduceerd. SoftBank Robotics lanceerde de borsthoge Pepper in 2014. De helft van het personeel is op straat gezet in Verenigde Staten en Groot-Brittannië en Frankrijk gaat volgen.
Lees verder

Google koopt grond bij Winschoten voor datacenter
Google wil mogelijk een datacenter bouwen op een braakliggend stuk industrieterrein in Winschoten. Het bedrijf en de gemeente Oldambt hebben donderdagochtend hun handtekeningen onder de plannen gezet.
Lees verder

Utrechtse Informatici en geowetenschappers openen AI & Sustainability Lab
De Universiteit Utrecht lanceert het AI & Sustainability Lab. Daarin werken wetenschappers uit verschillende disciplines en andere experts samen aan maatschappelijke uitdagingen, met behulp van artificial intelligence.
Lees verder