maandag 28 juni 2021

Zakelijke kansen op de World Smart City Expo Seoul

Zakelijke kansen op de World Smart City Expo Seoul

Zoekt u Koreaanse zakenpartners op het gebied van energieneutraal bouwen, slimme mobiliteit of stadslandbouw? De Nederlandse ambassade in Seoul heeft van 8 tot en met 10 september een Nederland Paviljoen op de World Smart City Expo in Zuid-Korea. U kunt zich inschrijven en uw bedrijf tijdens de expo laten promoten.

Lees verder

Deadline vaststelling TVL Q4 verschuift 2 maanden

De deadline voor de vaststelling van TVL Q4 2020 sluit op 1 september. Dit was eigenlijk 1 juli. Ondernemers hebben langer de tijd om hun omzetgegevens aan te leveren.

Lees verder

"RVO dacht mee hoe we het project toch konden doorzetten"

Hoe maak je effectief en goedkoop biobased bulk- en fijnchemicaliƫn en biobrandstoffen? De scale-up Delft Advanced Biofuels (DAB) is goed op weg met steun van de regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie+ Circulaire Economie (DEI+ CE). Dat is vooral waardevol voor de chemische sector en voedingsindustrie.

Lees verder

WBSO - Volledige overgang naar nieuw aanvraagportaal per 1 september 2021

Per 1 september kunt u uw WBSO-aanvraag alleen nog indienen via het nieuwe aanvraagportaal en sluit het huidige aanvraagportaal (eLoket).

Lees verder

Save the date: handelsmissie Hongarije mobiliteit en logistiek

Is uw bedrijf actief in de sector mobiliteit en logistiek en heeft u interesse in internationaal ondernemen? Zet dan de data alvast in uw agenda voor de fysieke handelsmissie naar Boedapest, Hongarije van 15 tot en met 17 september.

Lees verder