vrijdag 4 juni 2021

WhatsApp bevestigt ondersteuning meerdere apparaten

EMERCE
WhatsApp bevestigt ondersteuning meerdere apparaten
WhatsApp heeft bevestigd dat de app binnen enkele maanden op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken is. Dat is nu niet mogelijk.
Lees verder

Meer mediabestedingen naar online dan naar offline mediumtypen
De netto mediabestedingen zijn in 2020 gedaald met 6,3 procent tot 4,4 miljard euro. Out of home en bioscoop zagen de reclame-inkomsten het sterkst afnemen als direct gevolg van de maatregelen rond het coronavirus. Alleen de bestedingen aan online advertising namen ondanks de pandemie toe, alle andere mediumtypen leverden omzet in, zo blijkt uit het Jaarrapport Netto Mediabestedingen 2020 dat Nielsen binnenkort publiceert.
Lees verder

Fors meer dataverbruik in Belgiƫ
Belgen verbruikten vorig jaar 12,3 exabytes aan data via vaste internetverbindingen. Dat is ruim de helft meer dan in 2019, mede dankzij corona. De cijfers komen van telecomregulator BIPT.
Lees verder

Activistische investeerders neemt Dropbox op de korrel
De activistische investeerder Elliott Management stapt in bij Dropbox en is nu de grootste aandeelhouder na oprichter Drew Houston.
Lees verder

Prosus koopt Q&A-platform Stack Overflow
De Nederlandse investeerder Prosus koopt voor 1,8 miljard dollar het internationale Q&A-platform Stack Overflow.
Lees verder

Uber Eats nu ook beschikbaar in Bergen op Zoom, Middelburg, Harderwijk, Oosterhout, Kampen en Hengelo
Uber Eats is vanaf vandaag beschikbaar in Bergen op Zoom, Middelburg, Harderwijk, Oosterhout, Kampen en Hengelo. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app.
Lees verder

Omzet Jimbo 2020 richting 70 miljoen euro
De alles-in-een dienst Jimdo, een instapmodel om websites te bouwen, heeft het jaar 2020 afgesloten met een omzet van ongeveer zeventig miljoen euro.
Lees verder

8 procent van bedrijven verkoopt via marktplaats
Bijna 8 procent van de bedrijven die goederen en diensten aan de man brengen, verkochten die in 2019 geheel of gedeeltelijk door bemiddeling van een derde partij, via een zogeheten online platform. Dat blijkt uit de nieuwe Monitor online platformen 2020 van het CBS.
Lees verder

Slack realiseert 39 procent groei
Zakelijke chatapp Slack meldde donderdag beter dan verwachte kwartaalcijfers, waarin de omzet met 36 procent steeg naar 273 miljoen dollar. De brutowinst ging van 176 miljoen naar ruim 234 miljoen dollar.
Lees verder