dinsdag 8 juni 2021

Rebranding Divimove, wordt ‘We Are Era’

EMERCE
Rebranding Divimove, wordt 'We Are Era'
Online mediabedrijf Divimove verandert vandaag zijn naam in 'We Are Era'. Vijf Europese mediabedrijven laten daarmee hun naam los en gaan op in een nieuw koepelmerk. Met de nieuwe positionering wil het ook meer talenten uit de traditionele mediawereld aan zich kunnen binden.
Lees verder

Overheid maant scholen, universiteiten, Justitie over Google-gebruik
De Autoriteit Persoonsgegevens maant scholen, universiteiten en het ministerie van Justitie ertoe om te stoppen met de clouddiensten van Google. Die voldoen niet aan de AVG.
Lees verder

iOS krijgt ingebouwde authenticator
iOS 15 krijgt een ingebouwde authenticator die verificatiecodes genereert voor online aanmeldingen in aanvulling op wachtwoorden.
Lees verder

'Nog zeker een jaar mondiaal chiptekort'
Het tekort aan computerchips voor consumentenelektronica en industriële toepassingen duurt nog zeker een jaar. Zo klinkt de inschatting van fabrikant Flex.
Lees verder

Hubside.Store met dertig winkels naar België
De Franse keten Hubside.Store gaat dit jaar twintig winkels openen in België. De keten verkoopt opgelapte tweedehandse smartphones.
Lees verder

Apple, Google, Microsoft en Mozilla willen browserextensies standaardiseren
De bedrijven achter de bekende browsers gaan samenwerken om extensies te verbeteren en standaardiseren.
Lees verder

Ingram Micro verzorgt operationele beheer dc Zalando
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, leverancier van supply chain-oplossingen en e-commercelogistiek, wordt de operationele beheerder van Zalandos nieuwe fulfillment center in Bleiswijk bij Rotterdam. Dit dc werd in 2019 al aangekondigd.
Lees verder

Visdeal.nl opent Spaanse webshop
Het Europees werkende bedrijf Visdeal.nl opent vandaag zijn Spaanse digitale locatie op Promopesca.es.
Lees verder

Geselecteerde start-ups Mobility Lab 2021 bekend
Mobility Lab 2021 gaat binnenkort weer van start, voor de periode van negen maanden. Vandaag worden de 25 deelnemende start-ups bekendgemaakt die hun kennis en expertise over mobiliteitsvraagstukken gaan inzetten.
Lees verder