donderdag 17 juni 2021

MamaLoes stapt over op Shopware

EMERCE
MamaLoes stapt over op Shopware
De webwinkel voor babyartikelen MamaLoes ruilt Magento in voor Shopware als technische motor achter zijn e-commerceactiviteiten.
Lees verder

Applemuseum in Westerbork gaat sluiten, deel collectie naar Ed Bindels (Amac)
Begin volgend jaar opent het grootste Apple-museum van Europa van 1600 vierkante meter zijn deuren in The Wall Utrecht. Het museum is een initiatief van Ed Bindels, oprichter en eigenaar van Apple-reseller Amac. Deze week werd zijn omvangrijke Apple-collectie aangevuld met nog eens duizenden exemplaren, toen het bestuur van Stichting Apple Museum Nederland in Westerbork zijn complete verzameling in beheer gaf.
Lees verder

Aantal pakketten DHL naar 200 miljoen per jaar
DHL Parcel heeft het aantal in Nederland verwerkte pakketten ruim zien verdubbelen naar meer dan 200 miljoen per jaar. In de eerste vier maanden van dit jaar zette de groei van het e-commercesegment verder door en bedroeg deze meerdere weken tot 150 procent ten opzichte van vorig jaar. De omzet steeg naar 1,1 miljard euro.
Lees verder

Maaltijdbezorger Frichti naar Brussel
Brussel wordt overspoeld door maaltijdenbezorgers. Na Na DingDong en Gorillas kunnen vanaf volgende week Brusselaars via de Frichti-app vers bereide maaltijden en andere voedings- en drankenproducten bestellen.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: Een-op-een communiceren met massa's
In de achttiende eeuw kende de winkelier de klant persoonlijk, met de komst van massamedia en zelfbediening raakten we het contact met de klant echter kwijt. Maar tegenwoordig is een-op-een massabereik dankzij sociale media realiteit geworden. Zegt Grad Conn, Experience & Marketing Officer bij Sprinklr, op Emerce Digital Marketing dat morgen van start gaat.
Lees verder

'Steeds meer AI in kernprocessen fabrieken'
Tweederde van de fabrieken gebruikt ergens in de productieketen al kunstmatige intelligentie op dagelijkse basis. Google ziet dat lerende machines minder op proef en steeds vaker in de kernprocessen worden inzet.
Lees verder

René Jansen voorzitter Gaming Regulators European Forum
René Jansen, voorzitter van de Kansspelautoriteit (Ksa), is benoemd tot voorzitter van het Gaming Regulators European Forum (GREF).
Lees verder

Universiteit Twente start met masteropleiding Robotics
De Universiteit Twente voegt vanaf september 2022 een nieuwe master toe aan haar onderwijsaanbod. De nieuwe master Robotics is het antwoord op de enorme marktvraag en de populariteit van het vakgebied robotica onder (aankomende) studenten.
Lees verder

Google opent vandaag eigen winkel in New York
Google opent vandaag in New York zijn eerste permanente winkel. In navolging van Apple, Microsoft, Samsung en zelfs Amazon toont het bedrijf er zijn eigen hardware.
Lees verder