vrijdag 4 juni 2021

Gps-tracker zónder abonnement

EMERCE
Gps-tracker zónder abonnement
Het Ridderkerkse bedrijf Nedsoft wil een doorbraak in de wereld van GPS-trackers bewerkstelligen. Dat zijn zendertjes waaruit blijkt waar iets zich bevindt. Nedsoft komt nu met de gps-tracker Loca zonder abonnementskosten.
Lees verder

Genomineerden AI Songfestival bekendgemaakt
Een kleine veertig teams dingen in de tweede editie van het AI Songfestival mee naar eeuwige roem. In de afgelopen dagen werden de genomineerden bekendgemaakt.
Lees verder

Gebruikers Android-apps worden anoniem voor adverteerders
Google legt een bom onder de reclamemarkt op Android. App-gebruikers zich later dit jaar 'anonimiseren'. App-bouwers en adverteerders kunnen minder goed targeten en gaan lagere prijzen rekenen voor reclameruimte.
Lees verder

Abonnementsdienst Twitter rolt uit naar Australië en Canada
De nieuwe abonnementsdienst van Twitter wordt wereldwijd mondjesmaat uitgerold, voorlopig gaat het om Australië en Canada. Met Twitter Blue kunnen betalende gebruikers onder meer hun tweets bewerken.
Lees verder

Nextdoor breidt uit met openbare functie Gratis Vondsten
Nextdoor, de buurtapp die buren met elkaar wil verbinden, helpt Nederland een handje met de circulaire economie. Vandaag kondigt het bedrijf Gratis Vondsten aan, waar iedereen kan zoeken en scrollen door gratis spullen in de buurt.
Lees verder

Boodschappenapp Flink haalt 240 miljoen dollar op
Flink, een van de nieuwe razendsnelle boodschappenapps die in Europa uit de grond schieten, heeft 240 miljoen dollar venture capital opgehaald.
Lees verder

Belgische websuper Hopr breidt uit
Amper één maand na de lancering in Hasselt en deelgemeenten breidt online supermarkt Hopr zijn levergebied uit naar Zonhoven, Alken en Diepenbeek. Daarmee verdubbelt Hopr zijn bereik naar 140.000 Limburgers, meldt retailsite Gondola.
Lees verder

Weer leidinggevenden Apple Car vertrokken
De Apple Car heeft alweer te kampen met tegenslag. Na eerdere berichten dat er nu dan toch eindelijk een assemblagepartner is geselecteerd voor de zelfrijdende auto, een joint venture van LG Electronics en Magna International, duiken nu weer verhalen op over vertrekkende leidinggevenden.
Lees verder

Vier jaar cel en hoge boete geëist tegen 'professionele' bouwer nep-sites
Een 20-jarige verdachte uit Almelo die niet-technisch onderlegde criminelen phishing panels heeft geleverd waarop nepsites van vooral banken draaiden, hoort 17 juni of hij vier jaar cel en een boete van 50.000 euro krijgt, zoals geëist door de officier van justitie.
Lees verder