donderdag 24 juni 2021

Franchisnemers VakantieXperts kunnen naam blijven gebruiken

EMERCE
Franchisnemers VakantieXperts kunnen naam blijven gebruiken
De Vereniging Franchisenemers van VakantieXperts heeft de merknaam uit de boedel van de failliete D-rt Groep kunnen halen. Ook de domeinnaam VX.nl is overgenomen.
Lees verder

Emerce Conversion: voor DELA is de telefoon het belangrijkste marketingmiddel
Als het over uitvaarten gaat heeft de consument het liefst persoonlijk contact. Bij uitvaartbedrijf DELA pakt 79 procent nog gewoon de telefoon, tegenover 21 die reageert via webformulieren. Maar waarom dat nou was, dat wisten ze bij DELTA lange tijd niet.
Lees verder

Goals Rode Duivels opvallend zichtbaar in gebruiksfrequentie KBC Mobile
Een analyse van het gebruik van KBC Mobile tijdens de voorbije drie wedstrijden van de Rode Duivels toont heel duidelijk wanneer er gescoord wordt. Goals en spannende fases tijdens de matchen vertalen zich telkens in een felle daling van het gebruik van KBC Mobile. De IT'ers van KBC hoeven zelfs niet naar TV te kijken om te weten wanneer er gescoord wordt.
Lees verder

Webbrowser Brave start eigen zoekmachine
De ontwikkelaars van Brave, een privacygerichte webbrowser, hebben hun eigen zoekmachine gelanceerd die vanaf deze week als publieke bèta beschikbaar is via de officiële browser-apps en website.
Lees verder

Emerce Conversion: meten aan emoties
Sportskledingmerk Asics, dat zich grotendeels op hardlopers richt, wil het neuro-usability onderzoek waarmee de tool Shoefinder werd getest, breder gaan inzetten. Dat zegt Rick Hoving van Asics bij Emerce Conversion.
Lees verder

Uber neemt Latijns-Amerikaanse boodschappenbezorger over
Uber wordt volledig eigenaar van de Latijns-Amerikaanse bezorgdienst Cornershop, slechts een jaar nadat het een meerderheidsbelang in het bedrijf had verworven.
Lees verder

Nu ook vaccinatiebewijzen in CoronaCheck-app
Vanaf vandaag zijn, naast testbewijzen, ook vaccinatiebewijzen beschikbaar in de CoronaCheck-app. Daarmee kunnen mensen na volledige vaccinatie, net na als een negatieve test, toegang krijgen tot evenementen en andere plekken waar coronatoegangsbewijzen worden gevraagd.
Lees verder

Google: 3rd party cookies pas eind 2023 weg uit Chrome
Google besluit om de ondersteuning voor 3rd party cookies in Chrome twee jaar later te beëindigen. Het uitfaseren begint pas in de tweede helft van 2023. De markt moet langer gelegenheid krijgen te spreken over en werken aan alternatieve systemen.
Lees verder

Livestream Windows 11 geplaagd door technische problemen
Het zat Microsoft vanmiddag niet mee bij de presentatie van Windows 11. Niet alleen was de proefversie vorige week al uitgelekt, de livestream haperde zo vaak dat er met geen fatsoen naar kon worden gekeken. Meldingen daarover kwamen van over de hele wereld.
Lees verder