woensdag 9 juni 2021

Factfindingmissie luchthavens Brazilië

Factfindingmissie luchthavens Brazilië

Bent u benieuwd naar zakelijke mogelijkheden in de belangrijkste Zuid-Amerikaanse luchthavens? Neem dan deel aan de factfindingmissie naar Brazilië, van 24 tot en met 26 november.

In deze 3-daagse missie bezoekt u 5 belangrijke luchthavens in 3 Braziliaanse steden. Wij bieden u deze missie aan in samenwerking met NAG (Netherlands Aerospace Group) en het Nederlands buitenlandnetwerk in Brazilië.

Lees verder

Innovatieve bedrijven halen € 1,2 miljard voordeel uit WBSO-regeling

Ruim 20.000 Nederlandse bedrijven – waarvan 97% mkb – haalden in 2020 ondanks de coronacrisis een voordeel van totaal € 1,2 miljard uit de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO).

Lees verder

"Een ondernemende geest neem je overal mee naartoe."

Linda Kruythoff, decaan op het Amadeus Lyceum, maakte kennis met het Ondernemende Minds-model en het bijbehorende testje. "Hiermee ontdekken jongeren welk beeld ze hebben bij ondernemen, wat hun drijfveren zijn en het geeft handvatten bij de ontwikkeling van hun ondernemende competenties"  

Lees verder

Tips voor snelle uitbetaling van de definitieve subsidie
fietskoerier

Als we gegevens juist en volledig ontvangen, kunnen we sneller beslissen over vaststellingsverzoeken. En sneller betalen. Er zijn een aantal dingen waar ondernemers op kunnen letten.

Lees verder

Schade voor Nederlandse mkb door inbreuk op IE-rechten

Inbreuken op intellectuele eigendomsrechten, zoals namaakgoederen, brengen de economie jaarlijks flinke schade toe, met name aan het midden- en kleinbedrijf.

Lees verder